Resume from April 15, 2024 File

Ніна

Фінансовий директор, головний бухгалтер

Age:
45 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ

Рудзевич Ніна Михайлівна
08.09.1978 р.н.
45 років
тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
Реєстрація та проживання: м. Київ

Бажаний рівень ЗП: від 70 000,00 грн.


ОСВІТА:
1995-2000 рр. – Вища технічна. Полтавський технічний університет ім. Ю. Кондратюка.
Факультет: будівельний.
Спеціальність: інженер-будівельник ПЦБ.

2000-2001 рр. – Вища економічна. Полтавська аграрна академия.
Факультет: Бухгалтерский облік та аудит.
Спеціальність: Економіст-бухгалтер.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: організованість, ініціативність, цілеспрямованість, амбіційність, здатність досягати поставлених цілей та прагнення до досягнення високих результатів. З задоволенням беру в роботу нові напрямки, з якими раніше не працювала. 100% виконання поставленої задачі.
Досвідчений користувач – 1С: 7.7, 1С 8.2, 1С 8.3 УТП, 1С 8.3 УПП, 1С BAS, Клієнт-Банк, Медок, Вчасно, електронний кабінет, Бітрікс24, ClickUp.

ДОСВІД РОБОТИ:
• Квітень 2023 – по листопад 2023 – Головний бухгалтер з функціями фінансового директора. Фінансове планування, управління фінансовими потоками, оптимізація податкового навантаження, розробка та запровадження стратегій захисту від фінансових ризиків. Контроль руху грошових коштів групи компаній (10 ТОВ). Штат 1000 + осіб. Автоматизація процесів. Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості. Комунікація з банками та перевіряючими органами. Проведення нарад та переговорів. Контроль та керування відділом бухгалтерії – 4 особи. Позитивний досвід реєстрації, розблокування ПН, реєстрації таблиці даних ПДВ. Формування та подання статистичної та податкової звітності.
Січень 2022 – квітень 2023 – Єдиний бухгалтер на декілька ТОВ, а саме: ТОВ на загальній системі оподаткування, ТОВ на єдиному податку та ФОП на 3 групі оподаткування. Вид діяльності – послуги з утилізації. Повне ведення бухгалтерського, податкового та кадрового обліку. Причина звільнення – за власним бажанням, через зміну структури підприємства.

Січень 2019 – Грудень 2021 р. – Фінансовий директор аптеки. Фінансове планування, управління фінансовими потоками, оптимізація податкового навантаження. Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості. Комунікація з банками та перевіряючими органами.
Жовтень 2017 – Січень 2019 р. – Фінансовий директор. Головний бухгалтер ТОВ. Вид діяльності – сільське господарство, оптовий продаж зернових культур.
Відновлення обліку на підприємстві за 1 рік. Повне ведення бухгалтерського та податкового обліку на підприємстві. Кадровий облік. Управлінський облік. Фінансовий аналіз, бюджетування, планування, оптимізація. Ведення обліку – ОС, ЗП, розрахунок собівартості, облік товару, дебітори-кредитори, ПДВ, реєстрація ПН та РК, ДДС, банк, каса, підготовка та здача звітності. Взаємодія з контролюючими органами. P&L, Cash-flow, Balance. Оптимізація. Аналіз ефективності. Ведення нарад та переговорів. Причина звільнення – перенесення бізнесу власниками в інший регіон.
Травень 2013 – Серпень 2017 р. Головний бухгалтер з функціями фінансового директора на трьох ТОВ, СПД 2 група та СПД на загальній системі оподаткування. Вид діяльності – Виробництво будівельних матеріалів.
Обов’язки: Управлінський облік. Фінансовий аналіз, бюджетування, планування, оптимізація. Відновлення обліку на трьох підприємствах юр. особи, а також СПД 2 група та СПД на загальній системі оподаткування. Ведення обліку – ОС, ЗП, розрахунок собівартості, облік товару, дебітори-кредитори, ПДВ, реєстрація ПН та РК, ДДС, банк, каса, підготовка та здача звітності. Взаємодія з контролюючими органами. P&L, Cash-flow, Balance. Схеми оптимізації. Аналіз ефективності. Ведення нарад та переговорів. Взаємодія з банками та контролюючими органами.
Управління штатом бухгалтерії, юристи, кадри, економісти.
Причина звільнення – продаж бізнесу власником.
Квітень 2011 – Квітень 2013 р. – Головний бухгалтер. Вид діяльності – транспортні послуги, торгівля італійськими меблями.
Обов’язки: Побудова та налаштування обліку на підприємстві з першого дня. Повне ведення бухгалтерського, податкового та кадрового обліку. ПДВ. Контроль руху грошових коштів. Дебітори-кредитори. ВЕД. Підготовка та здача звітності. Оптимізація. Взаємодія з контролюючими органами. Управлінський облік. Причина звільнення – за власним бажанням.

Серпень 2010 р. – Квітень 2011 р. – Бухгалтер в державному підприємстві при Міністерстві екології. Вид діяльності – утилізація, послуги, ВЕД.
Обов’язки: Ведення консолідованого бухгалтерського та податкового обліку 15 філіалів по Україні. Консолідована звітність в державні та податкові органи.
Ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку. Збір, консолідація, розрахунок, узагальнення, аналіз інформації. Схеми оптимізації. Причина звільнення: політична ситуація.

Лютий 2008 р. – Липень 2010 р. – бухгалтер в аутсортсинговій компанії . Види діяльності: оптова торгівля, послуги, будівництво за Ген. підрядним договором, поліграфія.
Обов’язки: Ведення бухгалтерського та податкового обліку на ділянках ОС, ТМЦ, ГСМ, прихід-витрати, списання, модернізація, дебітори-кредитори, ЗП, кадри, договори, підготовка та здача звітності в державні органи та фонди. Причина звільнення: професійний ріст.

Січень 2008- 2003рр. – Бухгалтер. Вид діяльності – охоронні послуги.
Обов’язки: Виписка рахунків, акти виконаних робіт, ПН. Облік договорів. Дебітори-кредитори, клієнт-банк, первинна документація по ділянці ТМЦ. Причина звільнення: переїзд до іншого міста проживання.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Успішний досвід в організаціі бізнес-процесів. Робота в режимі багатозадачності. Вміння брати на себе відповідальність за виконання поставлених задач, за прийняття управлінських рішень.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: