Resume from January 1, 2024 File

Сергій

Фахівець з закупівель

City of residence:
Kostopil
Ready to work:
Dnipro, Kharkiv, Kyiv, Lviv, Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Пилипака Сергій Іванович

24.02.1981, місто Рівне
адреса – м. Костопіль, вул. Лятуринської, 41
тел. моб. [open contact info](look above in the "contact info" section)
Е-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
одружений
2 дітей

Резюме

Освіта
Після закінчення Університету працював слідчим, заступником начальника відділення у Рівненському райвідділі. Спеціалізувався на розслідуванні економічних та тяжких злочинів проти особи (розбої, тяжкі тілесні ушкодження). Близько року виконував обов’язки начальника підрозділу.
За час роботи в Луцькій міській раді мною було втілено в життя ідею міського голови щодо створення Управління Муніципальної поліції та налагодження його роботи. В ході реалізації даного завдання довелося повністю створити місцеву нормативну базу, забезпечити матеріально-технічне постачання, підбір та розстановку кадрів, а також систему матеріального та морального заохочення.
Основними завданнями Управління було забезпечення благоустрою території міста, боротьба з незаконною торгівлею, самовільним будівництвом та охорона об’єктів комунальної власності.
Штат управління – 37 чол.
В Управлінні житлово-комунального господарства міста Рівного мною було розроблено та організовано електронний облік видачі ордерів на проведення земляних робіт та дозволів на встановлення автономного опалення, налагоджено стабільну роботу по забезпеченню строків ділової переписки, створено ряд місцевих нормативно-правових актів, зокрема «Правила благоустрою міста Рівного» та «Правила утримання тварин в місті Рівному».
За час роботи в ТОВ «САНКОМ-РІВНЕ» та «УКРЕКО-ІНДАСТРІ» в мої обов’язки входив повний юридичний супровід роботи підприємств, представлення їх інтересів у судах, спілкуванні з державними органами та іншими суб’єктами господарювання, проведення переговорів, підготовка текстів договорів, внутрішніх документів, положень, ведення переписки підприємств, частини кадрової документації. Претензійна та позовна робота. Крім того мною, як представником підприємства, що здійснювало поводження з відходами на території обласного центру, неодноразово проводилася експертиза нормативно-правових актів у сфері поводження з відходами з точки зору їх практичного застосування.
Разом з тим виконував частину управлінських функцій, контролюючи роботу частини підрозділів підприємства (абонентський, комерційний та транспортний відділи) щодо реалізації споживачам послуг з вивезення побутових відходів відповідно до вимог законодавства та укладених договорів, організації та проведенню рейдів по виявленню осіб, що порушують законодавство України про відходи, оплати за надані послуги з вивезення побутових відходів, координація та організація роботи всіх підрозділів підприємства щодо виконання розпоряджень керівника та реалізації нових принципів роботи, контроль за їх виконанням. Курував служби охорон праці та кадрів на обох підприємствах.
Штат підприємств – 87 чол.
З 2012 року, паралельно основному місцю роботи, забезпечував організацію роботи депутата міської ради, здійснюючи підготовку депутатських звернень, листів, запитів, текстів місцевих нормативних актів. Вів особисту приймальню, надаючи громадянам консультації з різноманітних юридичних питань, комунальних і сімейних проблем, земельних відносин тощо.
Під час парламентських виборів 2012 працював членом рейдової групи по виявленню та фіксуванню порушень виборчого законодавства на території 153 в/о, а на час дострокових виборів Президента України 2014 був членом окружної виборчої комісії 156 в/о.
Під час проведення передвиборчих кампаній до виборів депутатів Верховної Ради України у 2014 та депутатів місцевих рад у 2015 був керівником виборчого штабу кандидата Євтушенка С.І.
Приймав активну участь в організації системи управляючих компаній у м. Рівному та запровадженні проекту «Єдиний рахунок за комунальні послуги».
За час роботи в РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» здійснював керівництво та контроль над працівниками відділу, сприяв налагодженню комунікацій з іншими структурними підрозділами, надавав методичну та практичну допомогу працівникам підприємства з правових питань.
За період керування комунальним підприємством «Комбінат комунальних підприємств» Млинівської селищної ради, що надає послуги з водопостачання, водовідведення, збирання твердих та рідких побутових відходів та зовнішнього освітлення намагався реалізувати отриманий досвід з роботи у сфері ЖКГ та провести реформування підприємства з урахуванням дійсних реалій сьогодення.
Зараз перебуваю на посаді юриста та уповноваженої особи з проведення публічних закупівель Комунального підприємства Костопільської міської ради «Костопількомунсервіс», що на території Костопільської ОТГ надає послуги по поводженню з відходами та забезпечує благоустрій громади, а також, паралельно, працюю юристом і уповноваженою особою з публічних закупівель Комунальних підприємств «Костопількомуненергія» та «Комунальник», які надають послуги з теплопостачання. Так само є юрисконсультом Рівненського обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат та ПАТ «Івано-Долинський спецкар’єр», маю приватну юридичну практику.
Крім того, надаю консультації місцевим органам влади з різних областей України з питань організації поводження з побутовими відходами та місцевих органів правопорядку.
Зокрема мною було написано та підготовлено до реалізації весь комплект місцевих нормативних актів, які дозволяють привести у відповідність до чинного законодавства порядок поводження з відходами на території Херсонської міської ради, взято участь у підготовчому етапі реалізації проекту з будівництва заводу з перероблення побутових відходів міста Одеса та впровадженні на його території єдиного надавача послуг з поводження з побутовими відходами.
На даний час, крім всього іншого, забезпечую юридичний супровід виробництва БПАК, як планерного так і квадро-коптерного типів.

1998 – 2002 – Національний університет внутрішніх справ ( м. Харків)
юридичний факультет
диплом з відзнакою
спеціальність – «правознавство», кваліфікація - юрист
Сертифікат № 07/22.23 н «Публічні закупівлі в Україні. Закупівлі в умовах воєнного стану згідно постанови № 1178»
Досвід роботи
Липень 2012-даний час
Приватна практика
травень 2023-даний час
Юрист КП КМР "Костопількомуненергія"
грудень 2022-даний час
Юрист КП "Комунальник" МСР
жовтень 2018-даний час
Юрист ПАТ «Івано-Долинський спецкар’єр»
серпень 2018-даний час
Юрист КП КМР "Костопількомунсервіс"
жовтень 2016-даний час
Юрисконсульт РОЦНЗСВ
січень 2018-серпень 2018
Директор КП «Комбінат комунальних підприємств» Млинівської селищної ради
вересень 2017-січень 2018
Заступник директора ТОВ «САНКОМ-РІВНЕ»
Січень 2016-жовтень 2016
Керівник відділу правового забезпечення РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал»
липень 2012-січень 2016
Юрист ТОВ «САНКОМ-РІВНЕ» та «УКРЕКО-ІНДАСТРІ»
Серпень 2010-грудень 2011
Заступник начальника відділу благоустрою управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Рівненської міської ради
Липень 2007-серпень 2010
Луцька міська рада, начальник управління Муніципальної поліції
травень 2007-липень 2007
Луцька міська рада, завідувач договірного сектору юридичного управління
червень 2002-травень 2007
Рівненський РВ УМВС України в Рівненській області, слідчий, заступник начальника слідчого відділу

Знання іноземних мов

Професійні навики та знання

Ділові та особисті якості

Російська-вільно
Польська, французька-з словником

Знання та застосування на практиці законів та підзаконних актів України. Організація роботи та керування колективом для досягнення поставлених завдань. Windows, MS Office, Internet – досвідчений користувач

Амбітність, комунікабельність, пунктуальність, відповідальність, аналітичне мислення, робота в команді, креативність, ініціативність, цілеспрямованість, висока здатність до самонавчання, готовність до змін, можливість виконувати кілька завдань одночасно
Нагороди
Грудень 2009

Липень 2010

Березень 2014

Березень 2021
Подяка Луцької міської ради за сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, надання якісних муніципальних послуг

Подяка Луцької міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, ефективне дотримання правил благоустрою та забезпечення правопорядку на вулицях міста Луцька

Подяка Рівненської міської ради за високий професіоналізм, сумлінну працю на користь територіальної громади міста Рівного та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Подяка Костопільської міської ради за високий професіоналізм, сумлінну працю на користь територіальної громади міста Рівного та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення
Інше

Хоббі
Не палю, водійські права категорії «В», власний автомобіль, закордонний паспорт, готовий до будь яких відряджень

Полювання, пейнбол, гірські лижі, кулінарія, крафтове виробництво алкогольних напоїв

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: