Resume from May 3, 2024 File

Сергій

Начальник охорони (безпеки)

Age:
51 years
City:
Mykolaiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Р Е З Ю М Е

Лопатіна Сергія Віталійовича,
15.09.72 року народження, уродженця м Миколаєва, громадянина України, пенсіонера МВС, освіта: вища - технічна, економічна, юридична

Професійна діяльність:

У період з 1994 року по 2008 рік проходив службу в органах внутрішніх справ. Працював на різних посадах (в тому числі і керівних) в підрозділах Державної служби по боротьбі з економічними злочинами (ДСБЕЗ) УМВС України в Миколаївській області, УМВС України на транспорті та Центральному апараті МВС України. В 2008 році звільнений з органів внутрішніх справ у запас Збройних сил України в зв'язку з виходом на пенсію за вислугою років. Спеціальне звання при виході на пенсію - підполковник міліції.

У період з квітня 2008 року по березень 2010 року працював інспектором служби економічної безпеки Миколаївської філії СП «Вітмарк - Україна» (компанії, що займається виробництвом і реалізацією соків і напоїв торгової марки «Джаффа»).
Функціональні обов'язки на цій посаді:
- організація та контроль охорони офісних і складських приміщень підприємства,
- відшкодування простроченої дебіторської заборгованості,
- перевірка співробітників (діючих і кандидатів на роботу) на благонадійність по спецоблікам,
- перевірка фінансового стану та доброчесності контрагентів,
- проведення різних заходів, спрямованих на викриття та притягнення до відповідальності співробітників, контрагентів і сторонніх осіб, схильних до розкрадань (крадіжок) майна і грошових коштів компанії, а також осіб, які зловживають своїм посадовим становищем на підприємстві ,
- збір матеріалів для їх подальшої передачі в правоохоронні органи на осіб, які вчинили протиправні дії щодо майна або співробітників компанії.
Звільнився в зв'язку з реорганізацією на підприємстві і скороченням штату.

У період з травня 2010 року по грудень 2011 року працював контролером служби безпеки по роботі з проблемними клієнтами Миколаївської філії Концерну «АЛМИ» (компанії, що займається реалізацією лікеро-горілчаних виробів різних торгових марок, продуктів харчування а також продуктів ТМ «РІГЛІ» і ТМ «МАРС »).
Функціональні обов'язки на цій посаді:
- відшкодування простроченої дебіторської заборгованості,

- спільно з іншими співробітниками СБ проведення заходів, спрямованих на викриття та притягнення до відповідальності співробітників, контрагентів і сторонніх осіб, схильних до розкрадань майна і грошових коштів компанії, а також осіб, які зловживають своїм посадовим становищем на підприємстві ,
- спільно з іншими співробітниками СБ збір матеріалів для передачі до правоохоронних органів на осіб, які вчинили протиправні дії щодо майна компанії.
Звільнений у зв'язку зі скороченням штату.

У період з березня 2012 року по вересень 2020 року працював помічником адвоката.
В ході спільної роботи:
- займалися супроводом кримінальних і адміністративних справ економічної спрямованості,
- надавали різну юридичну допомогу підприємствам, різних форм власності і приватним особам,
- укладали угоди та супроводжували різні правові документи (скарги, позови, договори і т.д.),
- вели ділову переписку з контрагентами та державними установами,
- за дорученням, представляли інтереси суб'єктів господарювання в різних державних установах (СЕС, МНС, ДПА, різних інспекціях і т.д.) і правоохоронних органах (МВС, СБУ, УПМ, прокуратурі та судах),
- на постійній основі здійснювали юридичний супровід господарської діяльності ряду охоронних фірм групи «Хранитель»,
- проводили консультації суб'єктів підприємницької діяльності з питань забезпечення їх економічної безпеки та фізичної охорони.

З січня 2021 року по квітень 2021 року працював контролером ВОХОР ВО «Зоря-Машпроект». Звільнився за власним бажанням.

Крім цього з квітня 2012 року і по теперішній час спільно з дружиною здійснюємо підприємницьку діяльність по реалізації продуктів харчування, алкогольних напоїв та інших товарів у власному приміщенні магазина, розташованому в м. Миколаєві.

Освіта:

1. У 1989 році закінчив середню школу №3 м. Миколаєва.
2. У цьому ж році вступив на денне відділення Українського державного морського технічного університету за спеціальністю (колишнє МКІ) - електрообладнання та автоматика суден, який закінчив в 1995 році і отримав диплом «інженера - електрика».
3. У 1995 році вступив на заочне відділення в Миколаївський політехнічний технікум за спеціальністю - бухгалтерський облік і аудит. Після закінчення в 1996 році отримав диплом «бухгалтера-ревізора».
4. У 2001 році вступив на заочне відділення в Миколаївський торгово-економічний технікум за спеціальністю - правознавство. Після закінчення в 2003 році отримав диплом «юриста».

Професійні навички:

• знання ділової української мови,
• знання ПК: Exel, Word, Internet, 1С на рівні впевненого користувача,
• вміння складати юридичні документи відповідно до чинного законодавства України (заяви, скарги, листи, договори і т.д.),
• знання адміністративного та кримінального законодавства України,
• вміння викривати та документувати факти розкрадань, крадіжок і зловживань своїм посадовим становищем з боку працівників (в тому числі керівників різних рівнів) підприємств різних форм власності,
• практичний досвід зі збору матеріалів для їх подальшої передачі в правоохоронні органи за фактами розкрадань і зловживань своїм посадовим становищем з боку працівників (в тому числі керівників різних рівнів) підприємств різних форм власності. Крім цього є досвід супроводу таких матеріалів до логічного завершення.

Додаткові переваги:

• наявність особистого автотранспорту, права категорії В, С, D. Досвід безаварійного водіння більше 25 років,
• наявність зареєстрованої травматичної і мисливської зброї.

Особисті якості:

пунктуальність, комунікабельність, старанність, чесність, організованість, відповідальність, дисциплінованість

Місце проживання: м. Миколаїв,
Контактні телефони: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Viber: [open contact info](look above in the "contact info" section)
WhatsApp: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Електронна пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: