Resume from April 16, 2024 File

Андрій

Регіональний керівник, супервайзер, операційний директор (топменеджмент), керуючий ресторану

Age:
30 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Андрій Калецький
Регіональний керівник
[open contact info](look above in the "contact info" section) [open contact info](look above in the "contact info" section) вул. Бориса Гмирі 4 Київ

Освіта Особисті дані
Неповна загальна середня освіта вер 2000 - лип 2006 Дата народження
ЗОШ I-III ступенів 11, Рівне 16 серпня 1993 р.

Неповна загальна середня освіта вер 2006 - лип 2010 Водійське посвідчення
Рівненський економіко-правовий ліцей, Рівне B,C

Повна загальна середня освіта вер 2008 - лип 2010 Громадянство
Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово- Українець
фізичною підготовкою, Острог
Сімейний стан
Молодший спеціаліст напрямку " вер 2010 - лип 2015 Одружений
Автомобілі та автомобільне
господарство" Відповідальний, надійний,
Національний університет водного господарства та цілеспрямований. Прагну
природокористування, Рівне постійного розвитку та
Ступені бакалавра та спеціаліста по даному напрямку. навчання. Вмію згуртувати
навколо себе колектив та
грамотно організувати
робочий процес, враховуючи
Зайнятість виробничі потреби. Маю
Регіональний керівник лист 2023 - Нинішній досвід на управлінській
Я люблю кебаб, Київ посаді більше 8 років.
У жовтні 2023 року пройшов співбесіду на посаду Регіонального Високий рівень
керівника, в листопаді приступив до виконання обов'язків. Займаю компетентності, що
посаду регіонального керівника по містах Київ, Черкаси, Полтава. За зумовлений бажанням
період роботи в компанії відкрили 5 закладів у м. Київ. Відповідаю за вчитись та розвиватись.
роботу закладів та регіональних менеджерів в Києві, Полтаві та Відкритий для впровадження
Черкасах. інновацій та нових ідей.

Директор піцерії трав 2022 - серп 2023
Domino's Pizza, Рівне Мова
В 2021 році пройшов стажування на посаду директора піцерії, на
конкурсній основі був відібраний на посаду. До моменту відкриття Українська
закладу в м. Рівне працював в компанії у м. Львів на посаді
заступника директора піцерії. Приймав участь у відкритті нової
піцерії у місті Львів. Безпосередньо готував заклад до відкриття у м. Англійська
Рівне. Займався набором та навчанням персоналу, пошуком та
налагодженням контактів з місцевими постачальниками, приймав
об'єкт у підрядників, приймав участь у розробці маркетингових
активностей. Протягом періоду роботи займався набором та Хобі
навчанням персоналу. Розвиток та мотивація персоналу : з штату
працівників відбирав та розвивав на посаду менеджер піцерії. Велотуризм
Забезпечував операційну діяльність піцерії, формував бюджет
Комп'ютерні ігри
закладу на місячній основі.

Начальник дільниці квіт 2013 - січ 2021
ПІІ "МакДональдз Юкрейн ЛТД", Рівне
В 2013 році був прийнятий на посаду "Член бригади ресторану"
В 2014 році був підвищений на посаду " Механік з обслуговування
виробничого обладнання"
В 2015 році був підвищений на посаду " Інструктор з навчання"
в 2015 році був підвищений на посаду " Начальник дільниці"

На даній посаді додатково проходив навчання:
Базовий курс управління зміною
Поглиблений курс управління зміною
Управління запасами
Набір персоналу
Навчання персоналу
Навчання з охорони праці
Навчання з пожежної безпеки
Навчання по роботі з балонами CO2 та холодильним
обладнанням
Формування графіку роботи працівників на виконавчих посадах
Основи P&L

Великий досвід у сфері обслуговування:
Комунікація з гостями
Реабілітація скарг
Вирішення конфліктних ситуацій
Створення гостинної атмосфери
Робота з персоналом :
Набір персоналу
Навчання та розвиток персоналу
Формування команди на основі поваги та довіри
Аналіз та оцінка робочих показників персоналу
Формування графіку роботи працівників згідно потреб
ресторану
Управління запасами:
Формування замовлення продукції згідно потреб ресторану
Аналіз девіації та мінімізація списань продукції
Підтримання оптимального стоку згідно потреб ресторану

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: