• File

Евгенія

Керівник виробництва

Age:
43 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Дроздова Євгенія
Дата народження: 22.12.1980
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Електронна пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section) Досвід роботи
DO&CO Pastry GmbH,
Помічник шеф кухаря
(Відень, Австрія)
13.05.2022 - 16.10.2023

 Щоденне виробництво кондитерських виробів у повному асортименті випічки:
харчування авіакомпаній, десерти, торти, хлібобулочні вироби, індивідуальні
запити на бізнес рейси.
 Вивчення та впровадження нових кулінарних технік та навичок
 Співпраця з іншими шеф-кухарями та персоналом для впровадження нових
позицій меню та рецептів
 Контроль якості та гігієни під час обробки, ведення обліку НАССР
 Підтримання чистоти та санітарії робочої зони, включаючи дотримання
належних процедур безпеки харчових продуктів та санітарії
 Контроль ротації запасів продукції (терміни придатності, FEFO/FIFO)
 Участь у зовнішніх заходах, презентація та подача кондитерських виробів

Голова житлового садового товариства
12.2019 – 04.2022

 Проведення зборів з членами правління
 Взаємодія з енергокомпаніями
 Укладання договорів з організаціями та підрядниками
 Проведення прийомів мешканців СТ
 Інформування про нововведення та зміни в СТ
 Контроль санітарних та технічних заходів
 Контроль та робота з боржниками (мешканцями СТ)
 Прорахування основних та поточних витрат
 Закупівля матеріальних та технічних ресурсів
 Що місячна фінансова звітність

Директор ресторану «Star Burger» ТОВ Уарест
11.2017 – 07.2019

 Контроль виконання касової дисципліни
 Робота з первинною документацією
 Складання заявок для постачальника та контроль їх виконання
 Пошук та підбір персоналу, проведення співбесід, адоптація
 Ведення кадрового діловодства
 Складання графіків роботи персоналу, табелювання
 Організація і контроль структурних підрозділів
 Проведення інвентаризацій та їх аналіз
 Контроль виконання санітарних норм
 Ведення звітності, аналіз роботи
 Залагодження конфліктних ситуацій
 Ділове листування з гостями ресторану ,офісом
 Розгляд скарг та пропозицій, зворотній зв’язок
Керуючий виробництвом ТОВ «МИСЛИВЕЦЬ ІНК».
02.2013 – 12.2014

 Організація роботи підприємства з нуля
 Оформлення дозволів, ліцензій, договорів для почату
 Закупівля необхідного обладнання та інвентарю для робот
 Аналіз та підбір постачальників, укладання договорів
 Робота з державними структурами
 Бюджетування, управління бюджетним проектом, звітність
 Ведення ділових переговорів, продаж В2В
 Організація та контроль закупівель, зберігання продуктів
 Пошук та підбір персона
 Розробка стандартів та інструкцій для персоналу
 Управління між особистими конфліктами та мотивація
 Контроль якості роботи персоналу
 Аналіз результативності роботи персоналу
 Контроль за дотриманням санітарних норм
 Контроль роботи за технологічними картами
 Проведення інвентаризацій та їх аналіз
 Аналіз реалізованого продукту та його якість

Менеджер з нових проектів ТОВ «МИСЛИВЕЦЬ ІНК».
04.2011 – 01.2013

 Моніторинг нових ідей в ресторанному бізнесі
 Вивчення попиту споживача в ресторанах
 Аналіз ринку та конкурентів (ціноутворення, цільова аудиторія)
 Розробка меню під проект закладу
 Робота з дизайнерами
 Робота з проектним відділом

Додаткова інформація
 Наявність водійських прав категорії «В»
 На рівні користувача (офіс, Інтернет, 1С-7,1С-8, Діловод)
 Знання іноземних мов: англійська початкова

Особисті якості

 Відповідальна, цілеспрямована, стратегічний склад розуму,
швидко навчаюсь

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: