Resume from January 27, 2024 File

Олександр

Агроном

Age:
22 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Khmelnytskyi, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Грушко Олександр Васильович
( Hrushko Olexandr )
Дата народження: 15.08.2001.
Моб. тел: [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
м. Київ
Ціль: Заміщення посади регіонального представника
Освіта:
Середня: Вересень 2007р. – Червень 2018р. Голосківська ЗОШ І-ІІІ ст. Хмельницької обл.
Вища: Вересень 2018р. – Червень 2022р. Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України, м. Київ, факультет агробіологічний, спеціальність «Агрономія» Освітній ступінь «Бакалавр».
Вересень 2022р. – Грудень 2023р. Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України, м. Київ, факультет агробіологічний, спеціальність «Агрономія» Освітня програма «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» Освітній ступінь «Магістр».

Володіння мовами: українська, російська на рівні носія, англійська – рівень А2.
Досвід роботи:
З 2017 року практикую фермерство та дрібноділянкові досліди в сфері рослинництва. В господарстві батьків - одноосібників безпосередньо займався виробництвом зернових культур та сої. Особливо цікавлюся ефективними протруєнням та контролем фітопатогенів та шкідників, як на насінні, так і по вегетуючих рослинах. Крім цього займався вирощуванням кількох технічних та деяких круп'яних культур. Також, з 2018 року надаю консультаційну допомогу колегам фермерам.
Проходив виробничу практику в агрохолдингу «Кернел» на базі господарства «Енселко Агро» в Хмельницькій області.
Працював в компанії «БАСФ» від 14.02.2022р. – 15.07.2022р. на посаді менеджера з продажу ЗЗР, насіння та цифрових рішень XARVIO. Брав співучасть в організації кілької Днів Поля 2022.
Проходив виробничу практику на базі провідного господарства Київської області ТОВ «БІОТЕХ-ЛТД» .
Від початку 2023 року працюю в дистрибюторській компанії «ТОВ ТП «Агрохім-ПАРТНЕР» на посаді регіонального представника по Київській області. Нештатний агроном - технолог в кількох фермерських господарствах Хмельницької та Київської областей. У Агрохім-Партнер брав участь у маркетингових заходах: робота SМM-менеджера, просуванні продуктів та створенні позитивного іміджу компанії на ринку.
Навички роботи з комп’ютером: На рівні впевненого користувача, володію програмами «Microsoft office», в тому чисті «Publisher», добре орієнтуюсь в соціальних мережах та в цілому, в мережевій сітці «Internet» в тому числі і професійних сайтах. Ознайомлений із роботою в декількох цифрових рішень для сільського господарства, в тому числі «XARVIO», «Crop Monitoring» та інші застосунки для точного землеробства, моніторингу та глобального позиціонування. Є досвід керування професійними дронами, для моніторингу.
Водійське посвідчення категорії: В, стаж водіння – 3,5 роки.
Особисті якості: Відповідальність, лідерство, старанність, працьовитість, комунікабельність, поставлена дикція, цілеспрямованість, пунктуальність, організованість, відсутність шкідливих звичок, потребую постійного навчання та самовдосконалення.

Хобі: Подорожі, гра на гітарі, актор «Народного театру Березіль», подорожі, читання художньої і наукової літератури, автомобілі, робота на землі, та досліди в сфері рослинництва, живлення та захисту рослин.

Додаткова інформація:
Переможець шкільних олімпіад з екології, на обласному рівні (3 місце); Дворазовий переможець МАН, на обласному етапі (3 місце); Переможець заочного конкурсу наукових робіт, обласний етап (2 місце); В університеті, учасник багатьох конкурсів, та олімпіад, навчався відмінно. Продовжую самоосвіту, та паралельно вивчаю англійську.
Готовий до відряджень переїзду в інші регіони.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: