Resume from May 15, 2024 File

Юлія

Головний економіст

Age:
39 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ
ПІБ : Кобилінська Юлія Миколаївна
Дата народження: 03 червня 1984 р.
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел. пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Трудова діяльність:
З 14.01.2021 по теперішній час начальник Вишгородської ДПІ ГУ ДПС у Київській області
Здійснення керівництва діяльності та організація роботи структурного підрозділу відповідно до Регламенту ГУ та положення про структурний підрозділ, представлення структурного підрозділу у відносинах з іншими органами, підприємствами, установами, організаціями.
Забезпечення контролю за своєчасністю подання податкової звітності, нарахування та сплати податків, зборів, платежів.
З 01.11.2019 по 13.01.2021 р заступник начальника Вишгородського відділу податків і зборів з юридичних осіб управління податкового адміністрування ГУ ДПС у Київській області.
Контроль за повнотою нарахування та своєчасністю сплати податку на прибуток, податку на додану вартість, єдиного податку, місцевих податків і зборів, екологічного податку та рентної плати задекларованим показникам платниками податків – юридичними особами

З 20.01.2018 р. по 31.10.2019 р. заступник начальника відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Вишгородського управління ГУ ДПС у Київській області.

01.06.2017 р 30.11.2017 р.: СК «Юнісон Страхування» Начальник відділу по роботі з партнерами і посередниками Управління особистого страхування.
Проведення зустрічей, переговорів, презентацій. Залучення нових клієнтів, укладання договорів страхування. Оформлення страхових актів, додаткових угод, договорів на пролонгацію та з новими клієнтами. Здійснення контролю оплати рахунків по діючим клієнтам.
10.01.2017- 31.05.2017 відділення ПАТ «RwS Банк» В.о Начальника відділення, Головний економіст
Організація та оперативне управління діяльності відділення,контроль та систематичний аналіз роботи відділення.
2016 р: відділення ПАТ «КБ «Інвестбанк» Головний економіст
Відкриття та супроводження рахунків юридичних та фізичних осіб, формування юридичних справ клієнтів.
з 2008 р. по 2015 р: ПАТ "Банк "Київська Русь" Начальник відділу бухгалтерського супроводження пасивних операцій роздрібного бізнесу.
- валютний контроль. - відображення в бухгалтерському обліку:
- операцій зі списання/зарахування іноземної валюти, банківських металів згідно розрахунків купівлі/продажу на міжбанківській валютній біржі та кодування операцій для звітності НБУ;.
- операцій з зарахування валюти із-за кордону на поточні рахунки зг. кредитового авізо;
- розрахункових і касових операцій по зарахуванню пенсій та соціальних допомог на поточні, карткові рахунки фізичних осіб в національній валюті.
- формування та перевірка платіжних доручень в іноземній валюті (SWIFT).
- перевірка відповідності чинному законодавству документів та копій документів, що подаються Клієнтом для здійснення валютних операцій.
- відкриття інвестиційних рахунків, поточних рахунків нерезидентам та особам, які здійснюють незалежну професійну діяльність ( адвокати, нотаріуси);
- ведення та зміна схем нарахування по депозитним, поточним рахункам фізичних осіб.
- супроводження договорів укладених з Фондом Гарантування вкладів фізичних осіб про здійснення виплат гарантованих сум відшкодувань та надання відповідної звітності станом на 1 число місяця та після закінчення терміну дії траншу.

2005р -2008р: Управління Пенсійного Фонду України в Оболонському районі м.Київ., Головний спеціаліст відділу аудиту надходження доходів та економічного аналізу.
Освіта:
2003 -2007рр. Одеський Державний Університет, Менеджмент організацій, кваліфікація: менеджер-економіст.
2001-2003 рр. Коледж економіки і права

Знання ПК: ПК-МS office, банківське програмне забезпечення: PRO-FIX, SR Bank

Особисті якості: відповідальність, ввічливість, ретельність, комунікабельність, активна життєва позиція, висока працездатність, вміння створювати доброзичливу, робочу атмосферу в колективі, вміння працювати в команді, здатність до удосконалення знань і практичних навиків у роботі.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: