Resume from March 5, 2024 File

Юлія

Помічник керівника

Age:
28 years
City of residence:
Kopychyntsi
Ready to work:
Kopychyntsi, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Ухач Юлія Олегівна
Адреса: Тернопільська обл., Гусятинський р-н, м. Копичинці, вул. Б. Хмельницького 105 А
Контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Е-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Мета: соціальний педагог/соціальний робітник/координатор проектів/освітній менеджер
Вміння та навички
Знання ПК, МS Office, навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome) та E-mail. Вміння швидко реагувати та знаходити рішення у складних ситуаціях, працювати із дітьми та їх батьками, знаходити спільну мову із людьми.
Досвід роботи
1.09.2017 – 21.05.2019 рр. ­– працювала у Навчально виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-гімназія» м. Копичинці на посаді соціальний педагог.
Також займала посади класного керівника 5 класу, асистента вчителя у інклюзивному 5 класі, працювала із дітьми з особливими потребами, вела уроки корекції розвитку.

01.03.2021 – 04.06.2022 рр. – працювала у Ліцеї №1 м. Копичинці Копичинецької міської ради Чортківського району Тернопільської області на посаді соціальний педагог.
Також була очільником Класу Миру в рамках проєкту «Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню». Проєкт «Школа Миру» реалізується Всеукраїнською Громадською Організацією «Поруч», Фонд громади міста Херсона «Захист» у партнерстві з Дитячим Фондом Німеччини (ChildFund Deutsсhland) та фінансується Інститутом Міжнародних Зв’язків, Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини.
Освіта
Чернівецький Національний Університет ім. Юрія Федьковича
Закінчила 30.06.2017, освітньо-кваліфкаційний рівень спеціаліст, спеціальність соціальна робота/соціальна педагогіка.
Кременецька обласна гуманітарно-педагогічна академія ім. Тараса Шевченка
Закінчила 30.06.2016 освітньо-кваліфкаційний рівень бакалавр, спеціальність соціальна педагогіка.
Додаткова інформація
Умію знаходити контакти з різними людьми, працювати із дітьми, згладжувати конфліктні ситуації. Дружелюбна, відкрита, вмію працювати в команді, маю бажання працювати та розвиватись, навчатись новому та удосконалювати уже набутті уміння.
Здобула необхідні знання та навички у напрямку встановлення зв’язків, побудові діалогу та вирішенню конфліктів. ненасильницького спілкування, взаємодії з людьми та змінотворення за міжнародними та українськими програмами/курсами:
Active Citizens Camp online: ненасильницький підхід для порозуміння та партнерства (організатор House of Europe: Британська Рада в Україні).
«Трансформація конфліктів» (ГО Київський освітній центр «Простір толерантності» у партнерстві з CRISP – Conflict Simulation for Peace (Берлін) за підтримки Konrad-Adenauer-Stiftung, Auslandsbüro Ukraine.)
«Навчай миру! З чого розпочнемо?» (КЗВО «Дніпровська академія неперервної освіти» Дніпровської обласної ради.)

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: