Resume from February 6, 2024 File

Катерина

Адміністратор

City:
Bashtanka

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Марчук Катерина

ОСВІТА І КВАЛІФІКАЦІЯ
В 2011 році закінчила Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Соціальна педагогіка. Психологія.» та здобула кваліфікацію соціального педагога, психолога.
В 2021році отримала свідоцтво про підвищення кваліфікації вихователів ЗДО,
В 2023 році за результатами чергової атестації, присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії»
В 2024 отримала сертифікат, що підтверджує підвищення кваліфікації, щодо забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні (30 годин)
ДОСВІД
Працюючи в дошкільному закладі враховувала індивідуальні, психологічні і фізичні особливості дітей, Здійснювала особистісно-орієнтовний підхід до вихованців. В освітньому процесі впроваджувала інноваційні технології. Займалася самоосвітою для покращення своєї професійної діяльності. Під час роботи з дітьми надаю перевагу ігровим методам і прийомам ,що сприяють довільному опануванню дітьми необхідних знань, набуттю відповідних умінь та навичок. Користуюся повагою серед дітей, батьків та колег.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: