Resume from March 25, 2024

Лариса

Шеф-кондитер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
34 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Підприємець- кондитер

from 06.2018 to now (5 years 11 months)
"Солодка Фея" (Харчова промисловість)

Knowledge and skills

Неконфліктність Здатність до навчання Зосередженість Комунікабельність Ведення документації Управління командою Лідерство Адміністрування офісу

Additional information

П'ять років тому я заснувала власну невеличку кондитерську. Сама організовувала поставку сировини, вибір обладнання, навчання працівників. Також створила безліч авторських смаків тортика. Які вже не один рік в топі продажу. Загалом зараз налічується близько 80 різних смаків тортиків. Також виготовляємо інші різні десерти. Наразі мої вироби за ціною найдорожчі в місті. Ми виготовляємо тортики від 1,5 до 25 кг, різного рівня складності декору. Виготовляємо під замовлення святкові торти та доставляємо їх по Київській обл.та місто Київ. Постачаємо солодощі в кав'ярні та ресторани.

Зараз я змушена передати керівництво кондитерською іншій людині та за сімейними обставинами переїхати до Києва. Тут планую знайти не менш цікаву роботу, яка б приносила мені задоволення.
З задоволенням займусь організацією та контролем виробництва, веденням документації, навчання нових працівників. Люблю вирішувати складні питання. Також полюбляю декорувати солодощі, особливо багатоярусні весільні торти.

Якщо вам не вистачає креативного шеф кондитера - звертайтеся.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: