Resume from January 7, 2021 PRO

Kolodzeyska Yana

Шеф-кондитер, 30 000 UAH

Part-time, remote.

Age:
33 years
City:
Kyiv
Ready to move to:
Cherkasy, Chernihiv, Ivano-Frankivsk, Lutsk, Lviv, Poltava, Rivne, Sumy, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, address and Instagram.

In order to open contacts, sign in as an employer or register.


Work experience

Шеф-кондитер

from 11.2020 to 11.2020 (less than a month)
Food & Bakery, Київ (Кафе)

Розробка печива та цукерок без цукру

Технолог

from 08.2020 to now (5 months)
Smart Food, Київ (Кондитерські вироби без цукру)

Розробка рецептур нових продуктів( кондитерські вироби без цукру,лактози та глютену), підбір,навчання, організація роботи персоналу, часткове ведення закупки,підбір технічного забезпечення, консультування

Технолог

from 02.2020 to 02.2020 (less than a month)
LUVO, Київ (Кондитерська)

Створення рецептур веганських шоколадних цукерок та печива. Проектна робота

Шеф кондитер (проектна робота)

from 01.2020 to 01.2020 (less than a month)
Хармс, Київ (Ресторанний бізнес)

Створення веганського та низькокалорійного десертів

Шеф кондитер & Зав виробництвом

from 01.2020 to now (1 year)
Veterano Brownie, Київ (Моно кондитерська)

Інвентаризація, закупка, навчання персоналу.

Розробка нових смаків брауні:
- без цукру
- веганський
- брауні банка

Технолог

from 11.2019 to 04.2020 (5 months)
Sonora Trade Sp.z o.o., Краків (Харчова промисловість)

Розробка печива (health products) для масового виробництва

Технолог

from 09.2019 to now (1 year 4 months)
PastaFamily, Київ (Виробництво арахісових паст)

Розробка нових смаків арахісових паст

Бренд-шеф

from 08.2019 to 03.2020 (7 months)
Ketoketobakery, Київ (кондитерська)

Розробка нового ассортименту, консультування

Технолог

from 06.2019 to 06.2020 (1 year)
ФруТім, Суми (Харчова промисловість)

Розробка продуктів здорового харчування для масового виробництва

Шеф кондитер

from 06.2019 to 06.2019 (less than a month)
Capo di Monte, Київ (Ресторан)

Написання рецептур нових позицій десертного меню. Проектна робота

Співвласник & Шеф-Кондитер

from 08.2018 to 12.2018 (4 months)
Bon Bar Row ( BBR - гарний барний ряд), Київ (Десертний бар)

Організація роботи, розробка та створення нових рецептур широкої направленості (сучасна класична, вегетаріанська, спортивна, дієтична кухня), пошук, відбір та навчання персоналу, ведення закупки продуктів, підбір техніки, інвентаря, частковий облік, організація робочого процесу, пошук клієнтів та інше, коли потребує ситуація.

Виконавчий директор & Шеф

from 07.2017 to 04.2018 (9 months)
Solodkiy, Київ (кондитерська)

розробка та створення нових рецептур, написання техкарт, пошук та навчання персоналу, часткове ведення закупки продуктів та інвентаря, організація робочого процесу, пошук клієнтів

Кондитер

from 05.2017 to 08.2017 (3 months)
BAO - MODERN CHINESE RESTAURANT & BAR, Київ (ресторан)

Виготовлення сучасних мусових десертів

Кухар

from 01.2017 to 02.2017 (1 month)
Vapiano, Київ (ресторан)

Приготування десертів, випічки, часткове виконяння обов"язків кухаря холодного процесу

Директор & Шеф-Кондитер

from 03.2015 to 01.2017 (1 year 10 months)
Домашня онлайн-кондитерська, Фастів (Кондитерські вироби та хліб на заквасці)

Створення та розробка рецептур, виготовлення тортів, тістечок, цукерок, мафінів, кексів, дріжджового та бездріжджового хліба та іншої випічки на замовлення по класичним, сучасним та авторським рецептурам.


Education

Центр дієтології та психотерапії Баланс

Дієтологія та нутриціологія для спеціалістів, Київ
Specialized secondary, from 11.2020 to 12.2020 (1 month)

Інститут підготовки кадрів промисловості

Повар-кондитер, Київ
Specialized secondary, from 12.2014 to 05.2015 (5 months)

Національний педагогічний університет ім. Драгоманова

“Правознавства”, Київ
Unfinished higher, from 09.2008 to 06.2012 (3 years 9 months)

Київський технікум готельного господарства

“Правознавства”, Київ
Specialized secondary, from 09.2005 to 06.2008 (2 years 9 months)


Professional and other skills

  • Computer skills
    Досвідчений користувач таких програм: word, excel, internet, outlook.
  • Створення десертных рецептур вегетаріанської/веганської кухні (9 years of experience)
    Fluent, I currently use it.
  • Створення десертных рецептур дієтичної (дюкан, кето та ін) кухні (6 years of experience)
    Fluent, I currently use it.

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Шукаю цікаві проекти де:

1) вільний/гнучкий графік на основі постійного чи тимчасового партнерства;

2) будуть корисні мої знання та навички;

3) цінується індивідуальність та креативність;

4) можна отримати досвід, особистісний та професійний ріст.

Професійні навички та досягнення:
- Ведення декількох кулінарних проектів з нуля;
- Розробка меню;
- Створення нових рецептур(частину можна переглянути на: [open contact info](look above in the "contact info" section)
- Підбір та навчання персоналу;
- Облаштування професійної кухні кондитерського цеху та кафе;
- Організація процесу виробництва;
- Проведення майстер класів з вегетаріанської/веганської/дієтичної (кето, дюкан та ін.) випічки та десертів.

Поточний автор кулінарного блога bonnybarrow.com Рецепти­­ для якісного ­­­­життя (на головній сторінці є віджети моїх сторінок в соціальних мережах).

Хобі: йога, фітнес, латиноамериканські танці, кулінарія, велоспорт, пішохідні прогулянки, читання художньої та наукової літератури, відвідування різноманітних майстер-класів та тренінгів.

До роботи відношусь відповідально. Організована, ініціативна, пунктуальна, уважна, наполеглива, не маю шкідливих звичок, швидко навчаюсь новому. Люблю досягати результатів, поєднувати творчу роботу з адміністративною, управлінською.


Save to applications Already in applications

Similar resumes

All similar resumes


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: