Resume from April 3, 2024 PRO

Yana

Шеф-кондитер, 37 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
36 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф кондитер

from 01.2023 to 06.2023 (5 months)
Любов і люди (ресторан), Київ (Харчова промисловість)

Розробка корисних десертів до відкриття (проектна робота)

Технолог & Завідуюча виробництвом

from 01.2022 to 06.2023 (1 year 5 months)
VMway, Київ (Харчова промисловість)

- консультування та комплектація виробничого цеху, , запуск з нуля
- розробка асортименту цукерок без цукру, глютену та лактози
- навчання персоналу
- ведення документації та звітності
- інвентаризація, закупка
- робота з командою (ідеологія, вирішення конфліктів, мотивація)

[open contact info](look above in the "contact info" section)

Ведуча рубрики "Правильні солодощі"

from 05.2021 to 08.2022 (1 year 3 months)
КусКус ютуб канал, Київ (ЗМІ, медіа)

Приготування власних авторських корисних десертів під час зйомки кулінарної рубрики на ютуб каналі для кабельного телебачення

https://www.youtube.com/watch?v=8beAOn97Bok
https://www.youtube.com/watch?v=h6qYM9DGH2A
https://www.youtube.com/watch?v=L2MBeWtSj94
https://www.youtube.com/watch?v=ZzWzy6pe0cM
https://www.youtube.com/playlist?list=PLCZKXuvTwfaU2lhlrGKciiMOvsb7S55Wm

Технолог

from 02.2021 to 06.2023 (2 years 4 months)
Fruity Yummy, Київ (Харчова промисловість)

Розробка рецептур корисних цукерок без цукру, соєвого молока, розпушувача для випічки, веганського замінника яєць, капучіно:
https://fruity-yummy.com/ua/p1613873660-tsukerki-proteyinovi-polunitsya.html
https://fruity-yummy.com/ua/p1613873886-tsukerki-proteyinovi-matcha.html
https://fruity-yummy.com/ua/p1613873928-tsukerki-proteyinovi-mango.html
https://fruity-yummy.com/ua/p1664176388-kapuchino.html
https://fruity-yummy.com/ua/p1613884694-rozpushuvach-dlya-tista.html
https://fruity-yummy.com/ua/p1613885438-zaminnik-yayets.html
https://fruity-yummy.com/ua/p1613876551-moloko-suhe-soyevo.html
https://fruity-yummy.com/ua/p1613875848-zaminnik-moloka-soyevij.html

Шеф-кондитер (проектна робота)

from 11.2020 to 11.2020 (less than a month)
Food & Bakery, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка печива та цукерок без цукру

Технолог

from 08.2020 to 05.2023 (2 years 9 months)
Smart Food, Київ (Харчова промисловість)

Розробка рецептур нових продуктів( кондитерські вироби без цукру,лактози та глютену), підбір,навчання, організація роботи персоналу, часткове ведення закупки,підбір технічного забезпечення, консультування, робота з командою (ідеологія, вирішення конфліктів, мотивація)

https://smartfood.store/uk/products/bulk-boxes/smart-food-ch-bulk-box-1515-12-sht-240-gram/
https://smartfood.store/uk/products/gift-boxes/smart-food-gift-box-amaranth-s-black-6-sht-120-gramm/
https://smartfood.store/uk/products/gift-boxes/smart-food-gift-box-canna-s-black-9-sht-180-gram/
https://smartfood.store/uk/products/gift-boxes/smart-food-gift-box-low-black-4-sht-80-gramm/
https://smartfood.store/uk/products/gift-boxes/smart-food-gift-box-s-black-4-sht-80-gramm/

Технолог (проектна робота)

from 02.2020 to 02.2020 (less than a month)
LUVO, Київ (Харчова промисловість)

Створення рецептур веганських шоколадних цукерок та печива. Проектна робота

Шеф кондитер (проектна робота)

from 01.2020 to 01.2020 (less than a month)
Хармс, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення веганського та низькокалорійного десертів

Шеф кондитер & Зав виробництвом

from 01.2020 to 05.2022 (2 years 4 months)
Veterano Brownie, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Інвентаризація, закупка, навчання персоналу, робота з командою (ідеологія, вирішення конфліктів, мотивація)
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Розробка нових смаків брауні:
- без цукру
- веганський
- малинова карамель брі
- смородиновий мармелад арахісова
паста
- тропічний

- брауні банка: карамель, манго-маракуйя, чорниця-лаванда, тирамісу

- брауні-печиво

Технолог (проектна робота)

from 11.2019 to 05.2020 (6 months)
Sonora Trade Sp.z o.o., Краків (Харчова промисловість)

Розробка печива (health products) для масового виробництва

Технолог

from 09.2019 to 06.2023 (3 years 9 months)
PastaFamily, Київ (Харчова промисловість)

Розробка нових смаків арахісових паст, паст з протеїном, пасти "Різдвяний пряник"

https://pasta-family.com.ua/product_group/arahisovaja-pasta/%D1%81-proteinom-%D0%B8-shokoladom-500-%D0%B3/
https://pasta-family.com.ua/product_group/arahisovaja-pasta/%D1%81-proteinom-500-%D0%B3/
https://pasta-family.com.ua/product_group/arahisovaja-pasta/%D1%81-dynej-500-%D0%B3/

Технолог (проектна робота)

from 08.2019 to 03.2020 (7 months)
Ketoketobakery, Київ (Харчова промисловість)

Розробка нового ассортименту, консультування
https://ketoketo.com.ua/ru/kyiv/menu#24
https://ketoketo.com.ua/ru/kyiv/menu#14

Шеф кондитер (проектна робота)

from 06.2019 to 06.2019 (less than a month)
Capo di Monte, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Написання рецептур нових позицій десертного меню. Проектна робота

Співвласник & Шеф-Кондитер

from 08.2018 to 12.2018 (4 months)
Bon Bar Row ( BBR - гарний барний ряд), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи, розробка та створення нових рецептур широкої направленості (сучасна класична, вегетаріанська, спортивна, дієтична кухня), пошук, відбір та навчання персоналу, ведення закупки продуктів, підбір техніки, інвентаря, частковий облік, організація робочого процесу, пошук клієнтів та інше, коли потребує ситуація.

Виконавчий директор & Шеф

from 07.2017 to 04.2018 (9 months)
Solodkiy, Київ (Харчова промисловість)

розробка та створення нових рецептур, написання техкарт, пошук та навчання персоналу, часткове ведення закупки продуктів та інвентаря, організація робочого процесу, пошук клієнтів

Кондитер

from 05.2017 to 08.2017 (3 months)
BAO - MODERN CHINESE RESTAURANT & BAR, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Виготовлення сучасних мусових десертів

Кухар

from 01.2017 to 02.2017 (1 month)
Vapiano, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування десертів, випічки, часткове виконяння обов"язків кухаря холодного процесу

Директор & Шеф-Кондитер

from 03.2015 to 01.2017 (1 year 10 months)
Домашня онлайн-кондитерська, Фастів (Харчова промисловість)

Створення та розробка рецептур, виготовлення тортів, тістечок, цукерок, мафінів, кексів, дріжджового та бездріжджового хліба та іншої випічки на замовлення по класичним, сучасним та авторським рецептурам.

Education

Центр дієтології та психотерапії Баланс

Дієтологія та нутриціологія для спеціалістів, Київ
Specialized secondary, from 2020 to 2020 (меньше 1 года)

6-тимісячний курс з поглибленним вивченням анатомічних і фізіологічних основ людського тіла, метаболізму, особливостей харчування при певних захворюваннях, заняттях спортом та ін.

Інститут підготовки кадрів промисловості

Повар-кондитер, Київ
Specialized secondary, from 2014 to 2015 (5 months)

Національний педагогічний університет ім. Драгоманова

“Правознавства”, Київ
Unfinished higher, from 2008 to 2012 (3 years 9 months)

Київський технікум готельного господарства

“Правознавства”, Київ
Specialized secondary, from 2005 to 2008 (2 years 9 months)

Additional education and certificates

Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство,сумлінний виробник, відповідальний споживач

22.02.21

Фінансовий менеджмент Києво-Могилянська бізнес школа

2021

Маркетинг: розробка та продаж пропозиції цінності Києво-Могилянська бізнес школа

2021

Cookery School Хліб та випічка

2021

Cookery School Шоколатьє.Нарізні цукерки

2021

Cookery School Шоколатьє. Корпусні цукерки, декорування, шоколадна плитка

2021

Chefconditer Еліна Бойко Macarons

2021

Персональний тренер тренажерного залу

2022, 1 місяць (20 год теорії+50 год практики)

Стретчінг інструктор

2022,1 міс

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач Internet MS Outlook Створення десертных рецептур вегетаріанської/веганської кухні Створення десертных рецептур дієтичної (дюкан, кето та ін) кухні

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Професійні навички та досягнення:
- Ведення декількох кулінарних проектів з нуля, часто одночасно;
- Розробка меню, асортименту;
- Створення нових рецептур;
- Підбір та навчання персоналу;
- Робота з командою (тренінги, ідеологія, вирішення конфліктів, мотивація)
- Комплектація професійної кухні, кондитерського цеху;
- Організація процесу виробництва;
- Проведення майстер класів з вегетаріанської/веганської/дієтичної (кето, дюкан та ін.) випічки та десертів. Безлактозні, безглютенові десерти без цукру;
- Консультування, проведення майстер-класів та тренінгів зі здорового способу життя та усвідомленого харчування;
- Консультування по нутриціології
- Індивідуальне тренерство (харчування, тренування, мислення - комплексний підхід)

Хобі: заняття в тренажерному залі, велоспорт, велоподорожі, йога, стретчінг, біг, кулінарія, читання художньої та наукової літератури, відвідування різноманітних майстер-класів та тренінгів.

Люблю досягати результатів, поєднувати творчу роботу з адміністративною, управлінською.
До роботи відношусь відповідально та креативно. Організована, ініціативна, пунктуальна, уважна, наполеглива, не маю шкідливих звичок, швидко навчаюсь новому. Ціную особистий простір для самостійного прийняття рішень, що входять до сфери моєї компетенції.

Шукаю цікаву, нестандартну зайнятість з вільним чи індивідуальним графіком де: будуть корисні мої знання та навички, можна отримати досвід, особистісний та професійний ріст. Всі виклики сприймаю за можливості. Перевагу надаю довгостроковому партнерству.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: