Resume from February 9, 2024 File

Олександр

Системний адміністратор

Age:
64 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Алєксєєнко Олександр Анатолійович
Київ, проживаю Борщагівка
Тел [open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)

64 роки, спеціальність інженер електронник електронно обчислювальних машин
Освіта Київський технікум радіоелектроніки та КПІ
З 1979 року працював за спеціальністю.
Починав електромеханіком у відділі АСУП заводу Артема на обчислювальному центрі, потім інженер електронник по ремонту та обслуговуванню пристроїв.
Далі завод Сатурн наладчиком спец технологічного обладнання, а потім обслуговування комп’ютерів, мереж та надалі програміст баз даних, повне обслуговування 1С Бухгалтерії підприємства.
Також працював в Держінофонд України, ДП Центр імунобіологічних препаратів, Державний експертний центр МОЗ України програмістом баз даних, аналітиком інформації.
Працював з вимірювальними приладами, добре орієнтуюсь у схемах електронного обладнання, мені знайома робота слюсаря складальних робіт та інше.

Додаткові дані.

Адміністратор бази даних
Державне підприємство.
Медицина та Охорона здоров'я
22 роки 4 місяці09.2001 — по поточний час

Освіта
Київський технікум радіоелектроніки
технік ЕОМ, факультет ЕОМ,
Київ, 1979
Київський політехнічний інститут
інженер електронщик ЕОМ, факультет ВЕРА,
Київ, 1988

Досягнення:
Створено більше десятка реально працюючих баз даних особисто від постановки задачі до впровадження. В кожній базі даних є детальна звітність, друк документів до видачі. Звітність дозволяє робити аналіз даних в різних розрізах і по запиту користувачів дуже швидко створюю будь-яку звітність. Є база даних, що реалізує документообіг в державній установі з усіма атрибутами. Є база даних, що збирає дані з областей України, а дані заповнюються локально в клієнтській частині та в центр передається файл з даними за період.
Зроблено та була в експлуатації база даних повного циклу реєстрації та супроводження об'єкта реєстрації від подачі заявки до видачі документів реєстрації. Під час супроводження є функціонал перегляду, відстеження, внесення змін, доповнень та друку звіту про поточний стан заявок по обраним параметрам. База даних постійно доповнювалась потрібним та затребуваним функціоналом, архівувалась для збереження.
На даний момент працюю з базою даних на SQL сервері. Займаюся аналізом даних, уточнення схеми та структури даних, даю пропозиції та детальні описи для внесення змін в базу даних та програму управління даними.
Також по потребі вивчав та впроваджував в ASP.NET створення звітів для бази даних SQL. Мої знання структури, побудови баз даних надають змогу аналізувати будь-яку базу даних навіть без будь-яких попередніх даних про неї. Було впроваджено аналіз бази даних засобами Майкрософт Офіс, а саме Excel та Word.
Адміністратор бази даних
Державна установа
Державний сектор
21 рік01.1996 — 02.2017
Досягнення:
Працював сисадміном мережі з настроюванням 1С Бухгалтерії. В повному обсязі налаштовував мережу, комп'ютери, підтримував користувачів. В наступні роки освоїв створення та супроводження баз даних і маю декілька успішно працюючих рішень.
Додати
Ключові навички
• Databases: MS SQL, MySQL
• Software: 1C, Ms Access
• Operation Systems: Windows XP, 7, 10, 11 2003, Red Hat Linux, FreeBSD
• Networks Administration: Samba, SMTP, UUCP, POP3, HTTP (Apache), Squid, DNS (Bind), NAT, DHCP, VPN (OpenVpn), Active Directory, DHCP, DNS, WINS, HTTP (IIS)

Маю гарні навички в освоєнні нових програмних засобів та швидке виконання різних завдань, пов'язаних з обробкою інформації. Так було мною освоєне програмне забезпечення 1-С 7.7, 1-С 8, створення баз даних, аналіз баз даних SQL.
Маю гарні навички в супроводженні технічного забезпечення, а саме - налаштування компьютерів включно з операційною системою,, підтримую користувачів та вирішую їх питання, володію всіма офісними продуктами Майкрософт Офіс, рооблю монтаж та налаштування мережі з адміструванням серверів.

На сьогодні освоїв в ASP.NET створення звітів по аналізу для баз даних SQL. Мої знання структури, побудови баз даних надають змогу аналізувати будь-яку базу даних навіть без будь-яких попередніх даних про неї. Для аналізу баз даних є досвід використання EXCEl Microsoft Office.
З 2021 року освоював створення бази даних в веб варыанты з застосуванням Реакт та Пытон з викоритстанням інструментів ПіЧарм, ГітХаб, Докер.
Допоможу налагодити в офісі раціональне використання комп'ютерних ресурсів та можливостей операційних систем та програмного забезпечення, зробити автоматизацію роботи простими засобами та заходами.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: