Віктор

Начальник зміни, цеху, зав. виробництвом, заступник директора

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
46 years
City of residence:
Brody
Ready to work:
Brody, Cherkasy, Dnipro, Kharkiv, Khmelnytskyi, Kropyvnytskyi, Kyiv, Lviv, Mykolaiv, Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Компаніївський технікум ветеринарної медицини

Ветеринарный, Компаніївка
Specialized secondary, from 2002 to 2006 (4 years)

Білоцерківський Аграрний Універсетет

Вет фак, Біла Церква
Higher, from 1996 to 2001 (5 years)

Additional information

Поповенко Віктор Володимирович
Дата народження: 27.07.1977
Сімейний стан: одружений.
Освіта:
1992-1996 Компаніївський технікум ветеринарної медицини.
1996-2001 Білоцерківський Державний Аграрний Університет (ветеринарний факультет)
Кваліфікація:
Лікар ветеринарної медицини
Посвідчення водія категорії «В».

Професійний досвід:
З 08.09.2016р. Начальник цеху з забою та переробки м'яса птиці КПК "Агроінвест" – у підпорядкуванні 120 чол. - організація та контроль проведення забою птиці, контроль якості продукції, що виробляється, розробка нових видів продукції, організація та контроль роботи забійного цеху, прийняття участі у вирішенні питань роботи птахофабрики.
З 28.01.16 р. по 22.08.2016 р. Технолог департаменту з виготовлення комбікормів для С/Г тварин ТОВ "Фідленс Фармінг" - у підпорядкуванні 50 чол. - Організація та контроль роботи зміни, розробка та розрахунок рецептур, контроль дотримання приготування рецептів, контроль сировини що надходить, контроль продукції що випускається.
З 28.10.15 р. по 09.12.2015 р. Начальник дільниці з забою птиці ТОВ "Корабіївський" - у підпорядкуванні 60 чол. - організація та контроль проведення забою птиці, контроль якості продукції що виробляється, розробка нових видів продукції, організація та контроль роботи забійного цеху, прийняття участі у вирішенні питань роботи птахофабрики.
З 23.01.15 р. по 09.04.2015 р. завідувач виробництва з переробки продуктів харчування (салатна продукція) ТОВ "Овочева Скарбниця" - у підпорядкуванні 100 чол. Організація та контроль роботи цеху, контроль якості продукції що виробляється, розробка нових видів продукції, контроль якості сировини, що надходить.
З 1.04.11 р. по 22.02.15 р. Начальник цеху з забою та переробки м'яса птиці ТОВ "Курганський бройлер" - у підпорядкуванні 200 чол. - Організація та контроль проведення забою птиці, контроль якості продукції що випускається, розробка нових видів продукції, організація та контроль роботи забійного цеху, прийняття участі у вирішенні питань роботи птахофабрики.
З 2.06.08 р. по 30.03.2011 р. Технолог заводу з забою та переробки птиці ТОВ "Агро-Овен" - контроль проведення забою птиці, контроль якості продукції що виробляється, розробка нових видів продукції.
З 3.09.07 по 2.06.08 р. Майстер забійного комплексу ЗАТ "Миронівський хлібопродукт", Торгова марка "Наша Ряба) – у підпорядкуванні 220 осіб, організація проведення забою, переробки, оброблення птиці.
З 26.01.05 до 3.09.07 Начальник зміни забійного цеху, заступник начальника цеху ЗАТ «Комплекс Агро Марс», Торгова марка «Гаврилівські курчата». У підпорядкуванні 140 чол. (забій, переробка, обробка птиці, контроль якості продукції).
З 26.01.04 по 26.01.05 р. виконуючий обов'язки технолога забійного цеху - ЗАТ "Комплекс Агро Марс" - у підпорядкуванні 130 чол. (контроль технологічних процесів, контроль якості продукції, що випускається, сертифікація продукції).
З 12.11.02 до 26.01.04 р. Начальник зміни забійного цеху ЗАТ «Комплекс Агро Марс», Торгова марка Гаврилівські курчата. У підпорядкуванні 120 чол. (забій, переробка, обробка птиці, контроль якості продукції).
З 11.02.02 до 12.11.02 р. Ветлікар забійного цеху ЗАТ «Комплекс Агро Марс», Торгова марка «Гаврилівські курчата». У підпорядкуванні 90 чол. (контроль ззабою птиці, ветеринарно-санітарний контроль).
З 2001 по 2002 р. Ветеринарний лікар епізоотології міської дільничної віє лікарні.
Ціль:
Майстер, начальник зміни, начальник забійного цеху, технолог забійного цеху.
Особисті якості:
Цілеспрямований, відповідальний, працездатний, чесний, комунікабельний. Високі організаційні можливості. Вмію керувати та працювати з колективом.
Робота з офісними програмами Microsoft Word, Excel. Електронна пошта.
Контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Вимоги до вакансії
Бажана посада: начальник зміни, начальник цеху, зав. виробництвом, начальник підприємства
Бажаний регіон роботи: Будь-який

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: