Resume from April 30, 2024 PRO

Марина

Project-менеджер, 27 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Операційний директор

from 09.2017 to 04.2024 (6 years 7 months)
Приватне підприємство – кав'ярня, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Фінансове планування та ціноутворення: розробка та управління бюджетом закладу, аналіз доходів та витрат, ціноутворення.
- Маркетинг та просування: розробка та виконання маркетингових кампаній, ведення соціальних мереж та рекламних акцій для збільшення відвідуваності та продажів.
-Закупівля, управління запасами та асортиментом: вибір постачальників, закупівля інгредієнтів, контроль за запасами та витратами.
-Управління якістю: моніторинг та підтримання стандартів продуктів та сервісу, забезпечення дотримання санітарних норм та правил.
-Лідерство та управління командою: відповідальність за формування, навчання та мотивацію команди.
-Вирішення проблем: ідентифікація та розв'язання технічних збоїв, внутрішніх конфліктів, застосування креативного мислення та аналітичних навичок для знаходження оптимальних рішень.
- Ризик-менеджмент: аналіз потенційних ризиків для бізнесу та розробка стратегій їх мінімізації. Адаптація бізнесу до форс-мажорних обставин.

Education

Київський національний університет технологій та дизайну

Менеджмент організацій, Київ
Higher, from 2010 to 2014 (4 years)

Additional education and certificates

Hillel IT School

2023, 4 місяці
Certificate

Knowledge and skills

Agile Знання методології розробки ПЗ Планування проєкту Аналітичне мислення Уважність Ризик-менеджмент Комунікабельність Ефективна комунікація Орієнтація на результат Організованість Тайм-менеджмент

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

Вітаю! Нещодавно я завершила курс проектного менеджменту в IT, тому прагну застосувати здобуті знання та навички.
Протягом останніх 6,5 років я займала посаду операційного директора в кав’ярні у сфері HoReCa, де набула цінного досвіду в стратегічному плануванні, керуванні проектами, розумінні потреб клієнтів та організації роботи команди.
Ці навички хочу трансформувати в сфері IT, де планую розвиватись як проджект-менеджер, ефективно втілюючи інноваційні рішення та бути цінним активом для технологічної команди, прагнучи до неперервного розвитку.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: