Resume from February 20, 2024

Анастасія

Викладач англійської

Employment:
Part-time.
Age:
18 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

КНУ ім. Шевченка

035.055 «Французька філологія та переклад, англійська мова та друга романська мова», Київ
Unfinished higher, from 2023 to 2027 (4 years)

навчаюся у 2 зміну(13:00-19:00)(4 пари не завжди, часто вільна після 17:20)

Knowledge and skills

Любов до дітей Сумлінність Доброзичливість Неконфліктність Комунікабельність Впевненість Здатність до навчання Google Клас Quizlet Kahoot! Користувач Skype

Language proficiencies

  • English — above average
  • Ukrainian — fluent
  • French — beginner
  • Spanish — beginner

Additional information

Отже, я беру участь у перекладі російськомовних матеріалів на українську мову за ініціативою освітнього відділу Студпарламенту Навчально-наукового інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Маю уявлення про систему освіти, зокрема в Україні. Також я була на тренінгу з копірайтингу, який проводився за ініціативою Телеграм відділу Студпарламенту Навчально-наукового інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У цій справі(копірайтинг) я продовжую удосконалюватись завдяки студентському самоврядуванню. Це все свідчить про те, що я відкрита до нового досвіду. До того ж, я намагаюся ходити на всі позакласні лекції, що пропонує університет і ОСС(органи студентського самоврядування). Маю уявлення про структуру мов, так як маю незавершену філологічну освіту. Знаю латину на рівні, на якому можна зрозуміти структуру певної групи європейських мов.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: