Олексій
Шеф-кухар, 70 000 UAH
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 30 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10479460/
Work experience
Су-шеф,Шеф-кухар
from 06.2024 to 06.2025
(1 year)
INCH, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
from 08.2022 to 06.2024
(1 year 10 months)
кафе Обійми, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація, координація, контроль роботи свого персоналу та підрозділу ;
Безперебійна та налагоджена робота кухні;
Контроль дотримання стандартів та технологічних карт;
Проведення інвентаризації;
Ведення звітної документації
Шеф кухар
from 04.2022 to 06.2022
(2 months)
ресторан Purmarili, Світловодськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладу
Пропрацювання меню
Набір персоналу та навчання
Постановка всіх технологічних процесів
Розроблення кухні та закупівля обладнання
Су-шеф
from 04.2021 to 02.2022
(10 months)
Villa tartufo, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація робочого місця
Робота на відкритій кухні за технологічними картами
Обслуговування гостей за затвердженими стандартами
Планування, замовлення, контроль залишків
Виконання вимог санітарних норм та внутрішніх нормативних документів
Участь у планових санітарно-епідеміологічних заходах
Су-шеф
from 11.2019 to 12.2021
(2 years 1 month)
той самий Баранчик, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль роботи закріплених процесів кухні;
Контроль якості і термінів приготування страв згідно з технологічних карт;
Підготовка заявок на закупівлю продуктів;
Контроль чистоти;
Розвиток професіоналізма команди поварів.
Кухар
from 05.2019 to 11.2019
(6 months)
шоті пакр, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Підготовка та готування страв згідно з меню закладу ( гарячий цех).
Забезпечення високої якості та свіжості продукції.
Дотримання вимог щодо гігієни та безпеки праці.
Ведення обліку та контроль за складом продуктів.
Співпраця зі всіма членами команди для забезпечення ефективної роботи кухні.
Су-шеф
from 01.2019 to 05.2019
(4 months)
кафе Тісто, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Контролювати якість страв, що видаються з усіх процесів до затверджених стандартів;
Забезпечувати виконання стандарту відкриття та закриття робочої зміни;
Організовувати, координувати та контролювати роботу виробничого персоналу свого підрозділу;
Займатись обліком, переобліком та закупівлею товарів;
Виконувати доручення Шеф-кухаря.
Кухар
from 10.2017 to 12.2018
(1 year 2 months)
кувшин, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Прийшов помічником кухаря,став старшим зміни
Організація та контроль процесу приготування страв, забезпечення їх якості та своєчасності;
Координація роботи кухні та забезпечення високої продуктивності команди;
Ведення контролю над виробничими запасами та замовленням необхідних інгредієнтів;
Дотримання стандартів гігієни та безпеки праці на кухні.
Knowledge and skills
- Адаптивність
Similar candidates
-
Шеф-кухар (розробка меню)
Kyiv, Cherkasy -
Шеф-кухар, сушeф
Kyiv -
Шеф-кухар
Kyiv -
Су-шеф
Kyiv -
Бренд-шеф
Kyiv -
Шеф-кухар
40000 UAH, Kyiv, Other countries