Resume from April 24, 2024 File

Ганна

Психолог, редактор

Age:
49 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

The file contains 6 more pages.

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Пароваткіна Ганна Михайлівна
Київ
[open contact info](look above in the "contact info" section) (мобільний)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section),
блог: [open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)
Дата народження: 02.01.1975 р. у м. Києві.

Освіта: 1992 р. вступила до Київського університету ім.Т.Шевченка (філологічний факультет, спеціальність – «Російська мова та література»). 1997 р. вступила до аспірантури Київського університету ім.Т.Шевченко і склала кандидатські іспити зі спеціальності «Історія російської літератури». У травні 2008 року – передзахист дисертації. Спеціалізувалася на історії авангарду та поетиці ОБЕРІУ.
2023 р. – вступила до Державного Податкового університету (м.Ірпінь), спеціальність – 053 («Психологія», психологія бізнесу).

Досвід роботи: Працювати розпочала під час навчання в університеті. Документів із перших двох місць роботи (журнал «Арт-Лайн», газета «Мій комп'ютер» - працювала літературним редактором) відсутні. Перші публікації – у журналі «Арт-Лайн». З 2000 по 2007 р. включно працювала у всеукраїнській газеті «Вечірні Вісті» - кореспондентом, оглядачем, редактором відділу культури. У 2008 р. відтворила відділ культури у газеті «Вечірні Вісті», куди була запрошена працювати знов.

Окрім «Вечірніх Вестей», публікувалася у низці провідних українських ЗМІ (під власним прізвищем, а також під рядом псевдо – Алла Чердинцева, Антон Клоц, Ася Корфу): газети «Дзеркало Тижня», «Київський Телеграф», «Час», «Культура і життя», «День», «Україна молода», електронні медіа «Трибуна», «Інтернет-репортер», «Форпост», ОБКОМ, ОРД, «Телекритика», «Свідомо», «Культпростір», журнали «Оптимум» (вела рубрику «Театр» ), "Київ-City", "Cherchez La Femme", "In Love", "Українська культура", портал "Артхів" тощо.

Липень 2022 р. – Національний художній музей України, редактор.
Журналістська (переважно) та редакторська робота.
Інтерв’ювання співробітників музею (тексти вивішуються на ФБ-сторінці музею). Редагування наукових статей. Пошук та впорядкування інформації стосовно роботи музею.

2019 – 2022 р. – незалежний арт-критик.
Журналістська робота.

2016-2019 – «День», «Культпростір», «ДТ» – арт-оглядач.
Журналістська робота.

2014 – 2016 – портал «Артхів», оглядач виставок.
Навички: написання рецензій на виставки, інтерв'ю, аналітика. Фото та обробка фото. Верстка статей із фото в адмінці.

22.09. 2009 – 22.09.2014 – заступник головного редактора Національного газетно-журнального видавництва Міністерства культури України, заступник головного редактора газети «Культура і життя», редактор відділу газети «Культура і життя».
Навички: Налагодження технологічного процесу та робота над повним циклом випуску газети «Культура і життя», а також інших журнальних та газетних проектів видавничого комплексу. У підпорядкуванні – понад 30 осіб, включаючи відділи верстки та коректури. Робота над повним циклом випуску газети "Культура і життя"; редактор, що пише.

01.10.2008 – 22.09.2009 – редактор відділу культури щоденної газети «Вечірні Вісті».
Навички: налагодження роботи відділу "з нуля". Планування шпальт та робота з відділом верстки. Написання та редагування інтерв'ю, репортажів, рецензій, колонок, збирання коментарів, пошук інформації, аналітика. Робота із позаштатниками. Також вела "телевізійну" шпальту.

01.09.2008 – 01.10.2008 – редактор відділу культури щоденної газети «Вечірнє Місто».
Навички: участь у запуску пілотних випусків газети. Розробка концепції газети та, зокрема, шпальти «Культура». Редакторське планування смуг та тем, написання та редагування матеріалів. У підпорядкуванні – одна людина.

01.11.2007 – 31.01.2008 – кореспондент офіційного сайту Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона”.
Навички: стартап сайту. Досвід роботи в режимі інтернет-агенції новин. Запис та розшифровка коментарів політиків та розміщення на сайті. Моніторинг засобів масової інформації.

01.07.2007 – 01.08.2007 – кореспондент газети «Вечірній Київ».
Навички: стартап оновленої газети та відділу культури. Написання та редагування статей, інтерв'ю, репортажів, рецензій, збирання коментарів, пошук інформації, аналітика на культурну тематику. Досвід складання щоденної афіші культурних подій (2 шпальти).

01.05.- 01.07.2007 р.- кореспондент газети «Київське Слово», вела «культурну» сторінку.
Навички: планування смуг та робота з відділом верстки. Написання та редагування статей, інтерв'ю, репортажів, рецензій, збирання коментарів, пошук інформації, аналітика.

З 16.11.2006 р. до 27.02.2007 р. – редактор відділу культури газети «Вечірні Вісті».
Навички: пошук та робота з позаштатними авторами, редакторське планування щоденних шпальт та робота з відділом верстки. Написання та редагування статей, інтерв'ю, репортажів, рецензій, збирання коментарів, пошук інформації, аналітика. У підпорядкуванні – дві людини.

З 02.04.2001 р. до 16.11.2006 р. – оглядач та кореспондент відділу культури газети «Вечірні Вісті».
Навички: написання статей, інтерв'ю, репортажів, рецензій (кіно, ТБ, виставки, література, музика), збирання коментарів, пошук інформації, аналітика.

З 05.11.2000 р. по 01.04.2001 р. - літературний редактор газети «Вечірні Вісті».
Навички: літературне редагування та рерайт.

Аналітичний склад розуму. Комунікабельна. Легко сходжуся з людьми. Працездатна і працьовита, люблю навчатися. Без проблем пишу в режимі «сьогодні на сьогодні». Хобі: психологія, собаки.
Додатково: Знання мов: російська, українська – рідні.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: