Resume from February 23, 2024 File

Вікторія

Регіональний координатор

City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

ВЕРБНА ВІКТОРІЯ ОЛЕГІВНА

м. Дніпро
тел.: [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Особиста інформація

Громадянство Україна
Місто народження м. Дніпро
Освіта вища
Дата народження 28.05.1965
Сімейний стан заміжня

Добросовісна, комунікабельна та амбітна людина, маю великий досвід роботи в органах державної влади та комерційних структурах міста Дніпро.

ДОСВІД РОБОТИ

Начальник відділу приватизації житла Управління житлового господарства Дніпровської міської ради

- створення відділу з «0», перший відділ в Україні, який почав працювати з 1992 року з метою практичної реалізації положень Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», керувала штатом в 25 одиниць;
- налагодження документообігу, оформлення права власності на квартири (будинки) державного житлового фонду, проведення консультацій та семінарів щодо навчання керівників, та ведучих спеціалістів відділів приватизації житла відомчого житлового фонду;
- надання звітності, та інформаційно-консультаційна робота
з населенням міста.

Заступник начальника КП «Реформжитло» Дніпровської міської ради

• підготовка та затвердження установчих документів підприємства, робота щодо ціноутворення на виконання робіт, розробка штатної документації
• передача в оренду нежитлових приміщень, підготовка рішень виконкому міської ради про передачу в оренду нежитлових приміщень, що є комунальною власністю міста, робота в депутатських комісіях, щодо їх підписань, оформлення договорів оренди.
• робота з оцінними компаніями, комунікація з юридичними особами, щодо укладання договорів, формування статистичної звітності.
• зміна статусу житлових приміщень у нежитлові.

Заступник директора «Інжиніринговая компанія «Альтіс»

- ведення роботи щодо укладання договорів оренди земельних ділянок, будівництва та реконструкції об'єктів цивільної забудови, оформлення технічної документації, інвентаризації
- робота з Головним архітектурно-планувальним управлінням департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради , Управлінням державного архітектурно-будівельного контролю Дніпровської міської ради, ДЗК, підрядними організаціями, узгодження проектів для будівництва, винесення проектів на архітектурно-будівельну нараду, робота з комунальними службами, щодо узгодження проектної документації.

З 05.08.2013 є фізичною особою-підприємцем, діяльність пов'язана з виконанням задач, які проводила на місцях попередньої роботи. Після початку повномасштабного вторгнення Росії займаюся волонтерською діяльністю разом з БФ «Амулет України».

ОСВІТА

• Середня загальноосвітня школа №57, м. Дніпро (золота медаль)
• Дніпровський металургійний інститут
економіка і організація промисловості , інженер-економіст (червоний диплом)

Навички

Презентація, комунікація, організація, співробітництво

Мови

Українська, англійська зі словником

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: