Андрій
Шеф-повар
- Age:
- 35 years
- City:
- Drohobych
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10486416
Work experience
Шеф-повар
from 11.2022 to 02.2024
(1 year 3 months)
Ресторан Тареля, Дрогобич (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка авторського меню для закладу
Налагодження роботи команди в кризовий період
Управління штатом 14 працівників
Проводив співбесіди, наймав і навчав нових співробітників з 2022 року, що
дозволило поліпшити виробничий процес на кухні на 70%;
Безпосередня участь в процесі приготування та контроль якості страв
Контроль роботи кухні
Розробка нових страв згідно з сезонними змінами
Організація банкетів
Створення меню доставки комлексних обідів
Старший повар
from 02.2022 to 11.2022
(9 months)
Міротель Резорт і Спа, ресторан Bellini's, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
забезпечення необхідної форми подачі страви;
дотримання чистоти й охайності на робочому місці;
зберігання кухонних приладів у належному технічному стані.
приготування страв за стандартами;
раціональне управління запасами, мінімізація відходів
Повар
from 04.2021 to 02.2022
(10 months)
HBK Zefir, Дрогобич (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв для банкетів, a la carte
Підготовка і подача гарячих та холодних страв
Оформлення страв
Контроль зберігання і витрат наявних продуктів
Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
Зберігання кухонних приладів у належному технічному стані.
Повар
from 10.2018 to 03.2020
(1 year 5 months)
Міротель Резорт і Спа, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв за стандартами ресторану готелю ‑ шведська лінія, банкети, a
la carte
Дотримання чистоти й охайності на робочому місці;
Зберігання кухонних приладів у належному технічному стані
Education
Бориславський професійний ліцей
Повар-бармен, Борислав
Specialized secondary, from 2015 to 2017 (2 years)
Львівський державний університет фізичної культури
Фізична культура, Львів
Higher, from 2006 to 2011 (5 years)
Knowledge and skills
Language proficiencies
- English — beginner
- Polish — average
References
Купріянов Віктор
Су-шеф, Міротель Резорт і Спа
Additional information
Я досвідчений та творчий кухар в пошуку перспективних проектів для подальшого
розвитку.
Люблю створювати привабливі та смачні страви, які радують гостей та залишають
приємні враження.
Моя мета - не просто готувати їжу, а подарувати кожному гостю незабутні враження
після відвідин.
Цілеспрямований та відповідальний фахівець,який може з одного погляду
розпізнати якість та рівень свіжості продуктів. Створюю нові рецепти та меню,
використовуючи сезонні інгредієнти та сучасні методи.
Similar candidates
Су-шеф
30000 UAH, Drohobych, Truskavets, Skhidnytsia