Resume from April 14, 2024 PRO

Андрій

Шеф-повар

Age:
35 years
City:
Drohobych

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-повар

from 11.2022 to 02.2024 (1 year 3 months)
Ресторан Тареля, Дрогобич (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка авторського меню для закладу
Налагодження роботи команди в кризовий період
Управління штатом 14 працівників
Проводив співбесіди, наймав і навчав нових співробітників з 2022 року, що
дозволило поліпшити виробничий процес на кухні на 70%;
Безпосередня участь в процесі приготування та контроль якості страв
Контроль роботи кухні
Розробка нових страв згідно з сезонними змінами
Організація банкетів
Створення меню доставки комлексних обідів

Старший повар

from 02.2022 to 11.2022 (9 months)
Міротель Резорт і Спа, ресторан Bellini's, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

забезпечення необхідної форми подачі страви;
дотримання чистоти й охайності на робочому місці;
зберігання кухонних приладів у належному технічному стані.
приготування страв за стандартами;
раціональне управління запасами, мінімізація відходів

Повар

from 04.2021 to 02.2022 (10 months)
HBK Zefir, Дрогобич (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв для банкетів, a la carte
Підготовка і подача гарячих та холодних страв
Оформлення страв
Контроль зберігання і витрат наявних продуктів
Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
Зберігання кухонних приладів у належному технічному стані.

Повар

from 10.2018 to 03.2020 (1 year 5 months)
Міротель Резорт і Спа, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв за стандартами ресторану готелю ‑ шведська лінія, банкети, a
la carte
Дотримання чистоти й охайності на робочому місці;
Зберігання кухонних приладів у належному технічному стані

Education

Бориславський професійний ліцей

Повар-бармен, Борислав
Specialized secondary, from 2015 to 2017 (2 years)

Львівський державний університет фізичної культури

Фізична культура, Львів
Higher, from 2006 to 2011 (5 years)

Knowledge and skills

Саморозвиток Приготування холодних страв Приготування гарячих страв Європейська кухня Швидкість і точність у виконанні завданнь Знання технологічного обладнання Організаторські здібності Знання процесу приготування страв Управління персоналом Комунікабельність Здатність до навчання Готування на мангалі Італійська кухня Адаптивність Цілеспрямованість Справедливість Відповідальність

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Polish — average

References

Купріянов Віктор

Купріянов Віктор

Су-шеф, Міротель Резорт і Спа

Contact details are hidden

Additional information

Я досвідчений та творчий кухар в пошуку перспективних проектів для подальшого
розвитку.
Люблю створювати привабливі та смачні страви, які радують гостей та залишають
приємні враження.
Моя мета - не просто готувати їжу, а подарувати кожному гостю незабутні враження
після відвідин.
Цілеспрямований та відповідальний фахівець,який може з одного погляду
розпізнати якість та рівень свіжості продуктів. Створюю нові рецепти та меню,
використовуючи сезонні інгредієнти та сучасні методи.

Similar candidates

Су-шеф
30000 UAH, Drohobych, Truskavets, Skhidnytsia

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: