Resume from February 25, 2024 File

Андрій

Шеф-повар

Age:
36 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме від 22.02.2024

Балачан Андрій Ігорович

Повна зайнятість
Вік: 36
Місто: Одеса

Досвід роботи:

-2006-2007 -"Затока" ресторан Оазіс-кухар холодного цеху;
-2007-2009 – "Ірландський паб" Дерибасівська 13- мангальщик;
-2009-2012 – ресторан "Тет-о-тет" м.Вознесенськ – кухар універсал;
-2012-2016 - ресторан "Crab House" вул.Дерібасьвська 13 – кухар універсал;
-2016-2019 – "Ірландський паб" Дерибасівська 13 –кухар універсал, старший зміни;
-2019-2022- Frapoli 21 , Троїцька 34 – шеф-кухар;
-організації щоденного постачання свіжих продуктів для закладів харчування: "Ірландський паб","Crab House", Frapoli 21, Wine&Pillow

Освіта:

-Вище морське училище №26 за спеціальністю кухар- п*ятого розряду.

Навички:

• Організація та контроль процесів кухні;
• організація щоденних кухонних процесів 6 підлеглих;
• проводити співбесіди, наймати і вчити нових співробітників;
• складати тижневі меню на зимово-весняний і літньо-осінній періоди року;
• контроль за технологією приготування і якістю страв;
• контроль і підтримка санітарних норм;
• контроль якості вхідної продукції відповідно до стандартів компанії;
• участь в розробці нових страв;
• Складання калькуляційних карт.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: