Resume from June 4, 2024 File

Олег

Біолог

Age:
32 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

БІОЛОГ, БІОХІМІК

ОСВІТА


• Київський національний університет ім. Т. Г. Шевченка (ННЦ «Інститут біології та медицини») – 2009-2015рр.; біологічний факультет, спеціальність «Біохімія» (кафедра «Біохімії», філія Біотехнології»), диплом магістра.
• Інститут імені О. В. Палладіна НАН України – проходження аспірантури – 2015-2018рр. Науковий ступінь – кандидат біологічних наук.

МІСЦЕ РОБОТИ


• Інженер І категорії – 2012-2018рр.
Інститут біохімії імені О. В. Палладіна НАН України.
• Молодший науковий співробітник – 2017-2018рр.
ТОВ «Всеукраїнський науковий інститут селекції (ВНІС)».
• Молодший науковий співробітник – 2018-дотепер.
Інститут біохімії імені О. В. Палладіна НАН України.
• Лікар-лаборант, біохімік – 2018-дотепер.
ТОВ «Медична лабораторія».

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ


Досвід роботи

Займався отриманням універсальних генетичних конструкцій на основі векторів для продукції scFv-антитіл (одноланцюгові варіабельні фрагменти), об’єднаних з фрагментом протеїна А Staphylococcus aureus для підвищення рівня їх продукції у клітинах E.coli.
Проводив ДНК-аналіз генетичних послідовностей рекомбінантних протеїнів рослин кукурудзи та ріпака для ідентифікації специфічних ознак. Оптимізував методику трансформації клітин A. tumefaciens.
Займався проведенням біохімічних та імунологічних досліджень на автоматичних та напівавтоматичних аналізаторах і забезпеченням їх контролю якості у сфері лабораторної діагностики, а також інтерпретацією та валідацією отриманих результатів.

Професійні навички

Досвідчений користувач ПК, вмію працювати з такими програмами та інтернет ресурсами, як Adobe Photoshop, Microsoft Office, Serial Cloner, NCBI та ін. Володію навичками проведення біохімічних та імунологічних досліджень. Маю досвід роботи з різноманітним науковим обладнанням та використання таких методів, як: клонування генів, ПЛР, імуноферментний аналіз, Вестерн-блот, робота з культурами клітин прокаріот (E. сoli, A. tumefaciens), електрофорез в агарозному та поліакріламідному гелі, виділення та очищення ДНК і протеїнів, електропорація клітин (E. сoli, A. tumefaciens).

Особисті якості

Маю здатність швидко навчатись і легко сприймати великі обсяги інформації. Вмію ефективно працювати як в колективі, так і самостійно, досягаючи поставлених завдань в найкоротші терміни. Маю добре розвинуті аналітичні здібності та здатність інтерпретувати отримані результати. Завжди з відповідальністю ставлюся до своєї роботи. Маю розвинуті комунікабельність, стресостійкість та наполегливість. Постійно намагаюся розвивати свої знання та вміння для покращення та вдосконалення професійних навичок.

ВОЛОДІННЯ МОВАМИ


Англійська - середній рівень;
Українська – рідна (вільно).

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: