• File

Валентина

Няня, гувернантка, репетитор

Age:
60 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Шукаю роботу няні / гувернантки / репетитора з повною зайнятістю. Люблю дітей, вмію знаходити з ними спільну мову, радію іх успіхам та насолоджуюся спілкуванням. Мене вражає відкриттість дітей, іх щирість, вміння фантазувати та створювати свій уявний світ. Поважаю особистість дитини. У роботі з малюками керуюся методиками раннього розвитку, а також дотримуюсь всіх побажань та рекомендацій батьків. Основою навчання вважаю підтримку та розвиток природнього інтересу дитини до навколишнього світу. До роботи та до дітей ставлюся з любов'ю, увагою та турботою.
Маю досвід роботи у чудових родинах з дітьми від 5 місяцівдо 4 років, а також школярами (допомога у навчанні). Є рекомендаціі від батьків. Надам за вимогою.
Вища педагогічна освіта, маю спокійний врівноважений характер.
Мешкаю Перемога 2.
Комунікабельна, пунктуальна. Відповідальність та порядність гарантую. Тел [open contact info](look above in the "contact info" section) Валентина

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: