Resume from May 7, 2024 PRO

Оксана

Викладач живопису, вчитель мистецтва

Age:
44 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вчитель мистецтва.

from 12.2001 to now (22 years 5 months)
Новоселівська філія Олександрівського ліцею Черкаської селищної ради Краматорського району Донецької області, Краматорський район (Освіта, наука)

Маю досвід роботи з дітьми дошкільного і шкільного віку (маю педагогічну освіту вчителя початкових класів), викладала живопис для дорослих. Перемогла у конкурсі проєктів місцевого самоврядування у категорії «Розвиток дитячої творчості. У 2016 році стала лауреатом конкурсу «Жінка Слов’янщини» у номінації «Жінка, яка зробила значний внесок у соціально-економічний розвиток району». Фіналіст регіонального етапу всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2020". З 2015 по 2020 рік – депутат місцевого самоврядування. Щорічний учасник багатьох міських, обласних і всеукраїнських виставок і пленерів. Починаючи з 2009 року учні щороку учні стають переможцями в обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах.

Education

Слов'янський державний педагогічний інститут

Факультет підготовки вчителів початкових класів, філологічне відділення, Слов'янськ
Higher, from 1997 to 2002 (5 years)

По рекомендації інституту почала на останньому курсі працювати керівником студії образотворчого мистецтва (перейшла на індивідуальний графік навчання). Після закінчення навчання працювала вчителем початкових класів і за сумісництвом керівником гуртка. Останні роки працюю вчителем мистецтва та керівником студії образотворчого мистецтва

Additional education and certificates

Майстер образотворчого мистецтва (Посвідчення №30 від Управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації)

2019

Knowledge and skills

Живопис Академічний малюнок Декоративно-ужиткове мистецтво Вміння працювати з дітьми

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Володію різними методиками викладання, приділяю багато уваги нетрадиційним методам малювання. Вмію зацікавити живописом як дітей, так і дорослих

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: