Resume from February 28, 2024 File

Наталія

Психолог, помічник психолога, соціальний працівник

Age:
23 years
City of residence:
Kryvyi Rih
Ready to work:
Kryvyi Rih, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Ходорковська Наталія Дмитрівна
19.04.2001
[open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта:
1) ЧНУ ім. Ю.Федьковича 2018-2020 рр. за спеціальністю комп’ютерна інженерія.
2) ХНУ ім. В.Н.Каразіна з 2020 р. (4 курс, заочне відділення) за спеціальністю психологія.
3) Курс з коучингу в компанії IPACT.
4) Курс «Психологічна допомога військовим та їх сім'ям» від проекту HUBZ Osvita. Здобула більш глибоке розуміння принципів функціонування психіки людини та психотравми.
5) Курс Олени Тараріної «Робота з ПТСР в умовах військового часу». Здобула навички роботи з психотравмою в контексті арт-терапії.
Про мене:
У 2018 році я вступила у Чернівці на комп'ютерного інженера. Провчившись 2 роки, зрозуміла, що займаюся справою, яка абсолютно не відповідає моїм внутрішнім потребам. Тоді я забрала документи і вступила на психфак. З того моменту почалася історія життя, у якій я дію за покликом серця і не боюся іти на ризик.
Вивчення психології допомогло мені дослідити власну особистість, віднайти загублені таланти, сформувати справжні цінності. Я активна людина із позитивною установкою до життя, прагну підкорювати нові вершини. Життя – це величезне полотно для творчості, і я мрію про те, аби знайти середовище, у якому зможу проявити свої і моральні, і інтелектуальні якості повною мірою.
Я людина, яка вміє і мотивувати себе, і надихати інших. Своєю великою перевагою вважаю уміння пояснювати складні речі простими словами.
Вільно володію українською та російською мовами, англійська на рівні В1. Вмію працювати з великими обсягами інформації. Люблю і вмію створювати цікаві тексти. Розумію принципи функцвонування людської психіки, що збільшує ефективність комунікації в рази. Маю досвід проведення консультацій з коучингу.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: