Resume from June 4, 2024 File

Олександр

Прес-секретар

Age:
21 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ – ОЛЕКСАНДР ДОНЕЦЬ

Контакти:

Адреса: вул. Драгомирова 3, кв. 108, Київ, Україна
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Email: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Telegram: @nevoudraisfairepeur

Освіта:

2020 – …Бакалавр журналістика: спеціальність: Журналістика та соціальна комунікація – Київський національний університет ім. Тараса Шевченка
• Незакічнена (4 курс)
Профіль:

Понад 1,5 роки перебування у галузі медіа України, серед яких робота у якості редактора стрічки новин та журналіста, що включає понад 20 написаних аналітичних матеріалів у онлайн-медіа. Наявний різноманітний досвід роботи, зокрема на посадах журналіста та пруфрідера англійських текстів. Поміж іншим, маю навички з комунікацій та додаткові знання, здобуті під час практики у галузі розслідувальної журналістики.

Навички:

Цілеспрямований та ініціативний, із вмінням працювати в різноманітних командах, пропонувати ідеї для розвитку, а також високомотивований до пізнання нового та вдосконалення власних умінь. Оперативність, доброчесність і особиста відповідальність є основними принципами, що включені в мій casus belli проти неякісної журналістики. Крім того, орудую інструментами для дизайну, як-от Figma й вивчаю процес організації роботи з використанням програм на кшталт Notion. Також маю сміливість охарактеризувати себе, як умілого у відношенні монтажу відео.

Мови: українська (рідна мова), англійська (B1+/ B2), та усний рівень В1 з болгарської.

Ключова інформація:

Медіа-навички: Планування, аналіз суспільно-політичних явищ; зануреність у міжнародні події та порядок денний в Україні під час роботи; чітке усвідомлення структури написання новин та пріоритетности їх подання, вміння написати аналітичний матеріал на складну тематику простою мовою.

Загальний досвід: Комунікація з клієнтами/ читачами, редагування англійських текстів, редактор стрічки новин, журналіст: написання аналітичних матеріалів на різні тематики. Здебільшого під час написання текстів надаю перевагу орієнтації на історичні аспекти питання.

Досвід роботи:

2023: hromadske – РЕДАКТОР СТРІЧКИ НОВИН (КИЇВ, УКРАЇНА)

• З липня по вересень проходив стажування в українському ЗМІ «Громадське телебачення» (hromadske).
• Під час роботи регулярно виїжджав на заходи для сюжетів. Зокрема серед моїх обов’язків була зйомка локації, підготовка питань, взяття інтерв’ю, написання матеріалів тощо. Поміж іншим, ініціював запровадження нового правопису в медіа.
• Досвід стажування також надав мені навички з комунікацій з різними установами: від МВС чи МОН до гендиректора Національного заповіднику «Києво-Печерська лавра» або військових бригади НГУ «Азов»

2023 : PROSTIR.MEDIA – ЖУРНАЛІСТ (КИЇВ, УКРАЇНА)

• В період з лютого по липень працював у колективі "Prostir.media" як волонтер. На вибір вплинула моя сильна зацікавленість в історії.
• У процесі роботи особливу увагу надавав поглибленому вивченню питань, з використанням архівних документів, історичних книг та слів свідків подій.
• У разі виникнення запитань після прочитання матеріалів, я комунікував з читачами та надавав посилання на документи, звідки узята інформація.
• За час співпраці вийшло понад 20 моїх статей. Серед них:

Куренівська трагедія: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Нездійснені плани СРСР щодо архітектури Києва: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Київське підпільне життя: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Катастрофи в СРСР [open contact info](look above in the "contact info" section)

2022:СВІДОМІ – РЕДАКТОР СТРІЧКИ НОВИН (ЛЬВІВ, УКРАЇНА)

• Працював на волонтерських засадах і в онлайн-медіа «Свідомі» у якості редактора стрічки новин, де в мої обов’язки входили: пошук новин, аналіз їхньої вагомості для суспільства, перевірка на достовірність, написання з посиланням на першоджерела.
• Досвід роботи у якості єдиного новинаря на зміні, а також пошук методів адаптації до стресових умов роботи, таких як: обстріли, блекаути, подорожі з нестабільним інтернетом.
• Динамічна робота, яка включала написання аналітичних матеріалів на довільну тематику.
• Періодичні обговорення написаних текстів/ новин задля покращення вмінь.

2022:СВІДОМІ – ЖУРНАЛІСТ (ЛЬВІВ, УКРАЇНА)

• З плином часу мені запропонували роботу на посаді журналіста, де я писав аналітичні матеріали на варіативні теми. Серед порушених питань: психологія, історія, політика та економіка.
• В мої обов’язки входило оперативне написання від 4 до 8 матеріалів на місяць, які стосувались суспільно-значущих тем. Серед жанрів наявні інтерв’ю, статті, огляд та кореспонденція.
• У разі необхідності підмінити редактора стрічки новин або узяти тему іншого журналіста/ журналістки на доопрацювання.
• Загалом в онлайн-медіа вийшла низка моїх аналітичних робіт. З деякими з них можна ознайомитись за посиланнями:

https://svidomi.in.ua/page/yakoiu-mozhe-buty-rosiia-pislia-putina
https://svidomi.in.ua/page/imperator-si-iak-kytai-prahne-staty-svitovym-liderom
2021:CLEVERR – PROOFREADER (КИЇВ, УКРАЇНА)

• Повна відповідальність за вичитку та редагування текстів англійською мовою, включаючи можливість перепису окремих частин матеріалу задля відповідності заданої тематики.
• Щоденне вдосконалення власної англійської задля підвищення граматичного, орфографічного та лексичного рівнів мови та профкваліфікації.
• Безпосередня комунікація з клієнтами у разі виникнення додаткових питань.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: