Resume from May 6, 2024 File

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/10503429

Junior Python developer

City of residence:
Lutsk
Ready to work:
Lutsk, Lviv, Remote

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

[open contact info](look above in the "contact info" section) | [open contact info](look above in the "contact info" section) | Луцьк

Python, Git, Flask, Flask REST API, Django, PyQt5, peewee, pytest, Unit Testing, Flasgger (Swagger), Sqlite, MariaDB, PostgreSQL, AWS(EC2, S3, RDS), Azure, Docker

Я Python-розробник із досвідом у веб-скрапінгу, розробці ботів, створенні API та розробці застосунків, використовуючи Flask, Django та PyQT.
У моєму досвіді є розробка веб-скрапера на замовлення для парсингу даних з сайту нерухомості. Скрапер збирав та організовував дані, такі як номери телефонів, місцезнаходження та ціни, а потім оформляв їх у програмі Excel відповідно до вимог замовника.
Також, я розробив бота Telegram з інтерактивними кнопками для інформування користувачів про компанію. Цей бот надавав детальну інформацію про компанію, акції та пропозиції, а також забезпечував зв'язок з менеджерами для додаткової інформації.
Я завжди відкритий до викликів та готовий до навчання та розвитку. Вважаю, що мої навички і досвід можуть стати цінними для вашої команди.

Project: DjangoGramm
Розроблено веб-додаток на основі Django, схожий на Instagram, що дозволяє користувачам реєструватися, профілі, публікувати зображення з тегами та коментарями, підписуватися на інших користувачів та ставити лайки до публікацій.
Використані технології: Django, PostgreSQL, Pytest/Unittest, AWS(EC2, S3, RDS).
Посилання на проект: https://github.com/MacMicroSoft/DjangoGramm

Project: Monaco Racing 2018
Розроблено веб-додаток на основі Flask для події Monaco Racing 2018, що надає звіти про гонки, інформацію про водіїв та особисті дані водіїв..
Використані технології: Flask, SQLite3, PyPI, Flasgger, Peewee, Pytest/Unittest. Посилання на проект: https://github.com/MacMicroSoft/Monaco-Racing-2018

Project: Music Player
Розроблено зручний музичний програвач за допомогою PyQt5 для відтворення аудіо з двома списками відтворення, автоматичного зберігання вибраних музичних композицій та можливості відтворювати музику у випадковому порядку.
Використані технології: PyQt5, QtMultimedia.
Посилання на проект: https://github.com/MacMicroSoft/MusicPlayer-

Луцький національний технічний університет, Бакалавр, 2020 – 2024

Факультет: Комп’ютерні та інформаційні технології
Спеціальність: Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології

English B1, Ukraine Native

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: