Resume from March 5, 2024 File

Олена

Еколог-проєктант

Age:
55 years
City:
Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ
ПОСАДА: хімік. хімік-аналітик, еколог-консультант.
РЕГІОН ШУКАЧА РОБОТИ: Житомир (якщо постійна).
КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ: Стаде Олена Олександрівна, тел. моб.: [open contact info](look above in the "contact info" section)
ОСВІТА: Вища. 1985-1990 – Ленінградський хіміко-фармацевтичний інститут
Факультет: хіміко-технологічний
Спеціальність: 2509 – біотехнологія
Квалификация: інженер-технолог.
КУРСИ: ДЕАПОУ, свідоцтво 2013р. про курси підвищення кваліфікації по програмі «Розроблення документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, для отримання дозволу на викиди ЗР в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для підприємств, організацій, громадян-підприємців».
Пройшла курси у Головному навчально-методичному центрі Держнаглядохоронпраці: посвідчення №143-05-22 експерта технічного з промислової безпеки з експертизи в вибухопожежонебезпечних, шкідливих, хімічних і нафтопереробних галузях, а також з декларування безпеки об'єктів підвищеної небезпеки.
№128 від 14.04.01 Товариство “Знання” України семінар “Організація та проведення хіміко-аналітичного контролю за промисловими викидами в атмосферу”
СПК А Е №011849 від 25.02.00р. ДІПК Мінекоресурсів України “Розробка проектів нормативів ГДВ”
ДОСВІД РОБОТИ: З 1999 по теперішній час - провідний фахівець екологічного, а з 2004р. по 2008 р. ще і експертно-технічного центру в нафтогазовій компанії. Експертиза ПЛАСів та декларацій безпеки об'єктів підвищеної небезпеки.
ФУНКЦІЇ:
•розробка обґрунтовуючих матеріалів для видачі дозволу на викиди забруднюючих речовин (ЗР) в атмосферу.
•інвентаризація викидів ЗР в атмосферу.
•хімічний аналіз викидів підприємств.
•атестація хімічної лабораторії для виконання вищевказаних робіт.
•розробка Планів ліквідації та локалізації аварійних ситуацій і аварій (ПЛЛА), декларацій безпеки об'єктів підвищеної небезпеки.
•ідентифікація об'єктів підвищеної небезпеки.
З 1993 р. по 1999 р.: інженер хімік-аналітик, науковий співробітник відділу сертифікації та стандартизації хмелю та хмелепродуктів.
ФУНКЦІЇ: Вела наукову роботу на тему: "Вивчення накопичення важких металів в хмілі та їх перехід у пиво." Аналіз на визначення важких металів атомно-абсорбційним методом. Участь в підготовці стандартів на хміль та хмелепродукти.
1990-1993 рр.: інженер-технолог Красноярського проектного інституту «Сибгипробиосинтез», відділ науково-технічних та дослідно-виробничих розробок.
ФУНКЦІЇ: Отримання екстрактів з рослинної сировини для медичної, парфумерної та косметичної промисловості. Підбір методик хімічного анализу екстрактів та їх сертифікація.
ВОЛОДІННЯ КОМП'ЮТЕРОМ: вільний користувач. Автоматизація інженерних розрахунків за допомогою EXCEL, MATHCAD, візуалізація розрахунків, побудова графіків в 2-х та 3-х вимірних системах, аналіз даних. Креслення в AutoCAD планів об'єктів, технологічних схем виробництв, схем трубопроводів.
ЗНАННЯ МОВ: українська, російська - вільне володіння, англійська - читання, переклад, польська - прослуховування, читання, переклад.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: творчий підхід у роботі, вміння знаходити засоби вирішення отриманих задач, відповідальність, комунікабельність.

Compare your requirements and salary with other companies' jobs: