Resume from April 29, 2024 PRO

Ігор

Директор, менеджер, офіційний представник у Індонезію

Employment:
Full-time.
Age:
53 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер

from 05.2002 to now (22 years)
Корпорація, Львів (Нерухомість)

Менеджер, керівник відділу, керівник філії, головний редактор. Продажі, реклама, логістика, ЗМІ, нерухомість... Створював підрозділи з нуля, продавав більше за інших, навчав менеджерів...

Директор школи, вчитель

from 09.1992 to 05.2002 (9 years 8 months)
Школа, Тернопіль (Освіта, наука)

Education

Львівський державний університет ім. І.Франка

Біологічний факультет. Біолог. Фізіолог. Викладач біології та хімії., Львів
Higher, from 1987 to 1992 (5 years)

Knowledge and skills

Стресостійкість Уміння аналізувати Вміння працювати з підлеглими Робота з великим обсягом інформації Управлінські навички Вміння працювати з клієнтами. Вміння навчати. Ведення соціальних мереж Комп'ютерний дизайн. Адаптивність Комунікабельність Водійські права кат. B Активний продаж Робота із запереченнями Прямий продаж Продаж медичних товарів Ведення переговорів Ведення CRM SalesWorks

Additional information

Польською мовою працював з клієнтами, колись володів бездоганно, без акценту. При потребі швидко відновлю.
Індонезійську мову поступово вивчаю. При потребі швидко доооволодію ))).
Вмію навчати. Менеджери, стверджували, що за дві години я навчив їх краще, ніж на двомісячних курсах у провідній компанії галузі. Після мого навчання вони реально продавали.
Вмію працювати з клієнтами. Продавав більше, ніж увесь підрозділ із шести чоловік. Мінімум двічі (більше😁)налагоджував продажі з нуля. Створював підрозділи з нуля.
При потребі можу працювати у цілодобовому, ненормованому режимі, без вихідних (працював так багато років, будучи представником-керівником підрозділу).
Ціную партнерські відносини, без тиску "зверху", сам також відношусь з дружньою повагою до підлеглих.
Поскільки все ж, я за фахом фізіолог, а за натурою валеолог, то... Надзвичайно цікавить сфера відновлення здоров'я, традиційних та нетрадиційних оздоровчих, духовних, культурних практик.
Пишу, редагую. Принаймні, писав рекламні статті, які одобрили керівник одного з відомих вузів та письменник. 🤩
Працював у графічних програмах. Першим у Львові освоїв Лінукс.😊 Отже, при потребі, швидко засвоюю будь-яку інформацію та навики і ефективно навчаю інших (усьому, що сам ще не знаю😂).
Загартований, завжди дбав про здоров'я, але після примусової вакцинації Пфайзером отримав задишку і перманентний кашель. Вижив. Із наслідками борюсь. Ще кілька тисяч років і буду Безсмертний. 😁
ВИЇЗДНИЙ. (Виключений з обліку🥺).

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates