Resume from March 28, 2024 PRO

Олексій

Оператор ЧПК, налагоджувальник (токарно-фрезерна група), 32 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Оператор ЧПК, налагоджувальник ЧПК

from 12.2020 to 03.2024 (3 years 3 months)
MakTrans, Київ (Автобізнес та автосервіс)

Розробка креслень, читання вже готових, використання різного точного вимірювального інструменту.
Програмування Fanuc, CNC- вільно читаю і аналізую готові програми, написання самостійне- знання циклів G коду, компенсацій і т.п.. Знання стійок HAAS, CNC, SWISS, Siemens, GSK- з двома "псевдоосями" і 5-и осні. Вміння розробки технологічного процессу виготовлення деталей, ведення таблиць прив'язок, робота з корректорами на одному інструменті і workspace g54, g55... Самостійний підбір, встановлення, точна обкатка осьових, прив'язка різноманітного токарно-фрезерного інструменту. Також, розробка і виготовлення різного допоміжного приладдя до верстата і для виконання робіт. Ведення 3-х верстатів в роботі одночасно. Проточка (дзеркало) шківів варіаторів трансміссій всих відомих автовиробників. Точне виготовлення деталей.
Догляд за верстатами - чистка, заміна всих робочих рідин, Ремонт механічної частини. Знанння системних і робочих параметрів стійок - "перший запуск" - "робочий"- є досвід підняття "з колін" в робочий стан.

Завідувач відділу БУ запчастин двигунів човнів

from 07.2017 to 09.2020 (3 years 2 months)
ВодоМото, Київ (Транспорт, логістика)

Контроль якості запчастин, Продаж, Оієнтування у ДВС та їх конструкторських особливостях американських та японських виробників- Mercury, BRP, Honda, Yamaha, Suzuki, Ремонт гідравлічних систем Європейських, американських, канадських виробників. Виконання токарних робіт на звичайному станку.

Директор магазину

from 05.2015 to 09.2017 (2 years 4 months)
Avtolook, Київ (Роздрібна торгівля)

Співвласник інтернет магазину. Проведення SEO магазину і його наповнення. Аксессуари і деякі запчастини до автомобілів. (існує досі- відношення не маю далі).

Директор складського господарства

from 04.2011 to 08.2015 (4 years 4 months)
Avtoradosti, Київ (Автобізнес та автосервіс)

Освоєння нового складу з 0. Розміщення згідно місцю на складі, прийом, відвантаження товарів, внесення товарів в базу у відповідності до товарних груп- створення розхідних і прийомних ордерів. Вміння працювати в 1С Підприємство і Склад, пакет MS Office і т.п. Прийом на роботу працівників, створення графіків виходу на роботу і відпусток. Перерахування і зведення товарів. Вміння керувати персоналом до 10-и чоловік і ведення всіх процессів в т.ч. знаходження приміщень в належному і гарному стані. Відповідальність, чесність, вміння легко завєязувати розмову, правильно розсудити - аналітичні здібності. Якщо є аргументована і обгрунтована відповідь можу настояти на своєму - але конфліктних ситуацій не викликаю і не підтримую таких відношень в т.ч. до коллективу.

Education

КНУ ім. Тараса Шевченка

Механіко-Математичний ф-т, спец. Механіка, очна, Київ
Higher, from 2004 to 2010 (6 years)

Після закінчення інформатичного класу школи №269- поглиблене вивчення інформатики і програмування (сертифікований вже на той час) в 2004у році вступив до ВНЗ КНУ ім. Т. Шевченка на механіко-математичний ф-т на денну очну форму навчання - група "Механіка". З 1го по 2й курс вивчали загальні для всих груп основи алебри, геометрії, диференційного числення, математичного аналізу, методів обчислення - але для нашої групи з постійним уклоном на вирішення технічних задач - так до 4го курсу вже були включені науки як- аеродинаміка, гідродинаміка, теорії рідин і матеріалів, твердого тіла, розрахунки руху космічних апаратів і тіл, основи механіки механізмів іх розрахунки і застосування, коливання струн, поширення хвиль, теорія опору матеріалів і руйнування. Також освоєння теоретичних навичок на практиці в лабораторіях на аеродинамічній трубі, випробування матеріалів на розтяг, удар, тиск в різних конфігураціях і умовах. В поальшому відвідування інституту Гідродинаміки і заводу ім. Антонова. Так в 2008р. була захищена дипломна робота на бакалавра з Теорії опору і міцності матеріалів.
З 2008 по 2010рр. зведення по кафедрах по більш вузькому профілю наук - навчання на кафедрі Механіки Суцільних Середовищ. В 2010у році захистив дипломну на "магістра" , також з "теорії руйнування і опору матеріалів" на тему- "Поширення тріщин в матеріалах з круглими отворами", з виконанням программи для розрахунку при певних параметрах.

Knowledge and skills

Читання креслень Користувач 1С Програмування Знання принципів ООП Акуратність Контроль якості продукції Слюсарні роботи AutoCAD КОМПАС Точніс Робота на верстатах ЧПК Робота на токарному верстаті Стресостійкість Виготовлення металевих виробів SolidWorks Ремонт гідравліки Ремонт двигуна Програмування C+ Контроль технічного стану обладнання Технічний переклад Знання технічної Англійської Англійська- впевнено Французька-словник Знання устаткування верстатів Програмування драйверів чпк Знання Fanuc CNC

Language proficiencies

  • English — average
  • French — beginner

Additional information

З 14 років почав підробляти і навчатися у батька на токарних і фрезерувальних верстатах, опанував основи різання і обробки матеріалу, Доречі деякі замовлення у свій час виконували і для вас), так в 16 років заробив на перший свій мотоцикл, з тих часів душею прикипів до них) - в байкерській тусовці теж.
Потроху вивчав у батька AUTOCAD з 2000х і управління станків кодом.
Цілеспрямований, дійсно отримую задоволення від гарного результату своєї роботи, дотримуюсь погляду що повинен бути порядок на робочому- все під рукою і комфортно. Не конфліктний - погляд- "справжній переможець в поганій ситуації- той, хто переміг майстерністю компромісу", але якщо є дійсно аргументи, певні факти і типові варіанти відстоюватиму свою думку або знайому людину.
З головою занурююсь в цікаві проєкти, чи реалізацію роботи. Легко знаходжу спільну мову і знайомство з іншими людьми- комунікабельний), гумор і сарказм присутній, але з "відчуттям часу і місця")). ділова теж на рівні.
Маю дві доньки - 13 років і 1рік).
Стаж водія більше 14и років, від легкового авто до "спрінтер", але мото в перевагу, в душі.)

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: