Resume from April 23, 2024 PRO

Олесь

Головний виконавчий директор (консалтинг)

Employment:
Full-time.
Age:
42 years
City of residence:
Boryspil
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Генеральний директор

from 09.2021 to now (2 years 7 months)
ТОВ "Світ Ласощів", Черкаси (Харчова промисловість)

- Управління адміністративно-господарської, виробничої, комерційної та фінансово-економічної діяльності підприємства;

- Дотримання термінів виконання всіх видів робіт;

- підбір персоналу;

- Організація роботи та ефективна взаємодія всіх структурних підрозділів;

- Організація навчання та підвищення виробничої кваліфікації фахівців;

- переговори та укладання контрактів із постачальниками сировини та енергоресурсів;

- Бюджетування, ведення управлінського обліку;

- участь у сертифікації підприємства та продукту;

- участь у розробці та виконанні планів реконструкції виробничих потужностей.

- Аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства

- розподіл фінансових ресурсів та управління ліквідністю компанії;

- Визначення стратегічних і тактичних завдань з розвитку компанії та її підрозділів;

- узгодження проектів із власниками та надання необхідних консультацій;

- розробка інноваційних продуктів та впровадження в лінійку нових продуктів

- Створення мотиваційної стратегії;

- Контроль виконання поставлених завдань перед відділами компанії

Генеральний директор виробництва

from 09.2019 to 09.2021 (2 years)
Craffers, Узбекистан, Ташкент (Харчова промисловість)

Керівництво всіма службами, зайнятими на виробництві - Інженерна служба, Технологічна служба, R&D технологи (розробка продукції), Відділ обліку та аудиту, постачання, охорона праці пожежної безпеки, медпункт і т.д.

Розробка та запуск нового бренду – понад 70 SKU.

Розробка 2021г Нового Бренду (Luxe - Формата) - 50-ти SKU.

Запуск ділянки ручних цукерок.

Навчання персоналу, розвиток персоналу. HR-менеджмент – розвиток персоналу, мотивування, навчання, Грейдовані персоналу, проведення (документальний супровід) – атестація всього виробничого персоналу.

Роботи з оптимізація виробничих ліній та ділянок. Підвищення продуктивність, зменшення Витрат на виробництво, роботи зі зменшення Втрат на виробництві.

Оптимізація персоналу з виробництва.Нормування технологічного процесу.

Впровадження системи НААСР, ISO 9001/ISO 22000. Розробка основних принципів НААСР, ISO 9001/ISO 22000. Навчання персоналу.

Власний винахід - "Заявка на патент від 17.02.2021р" Узбекистан "Виготовлення Глазованих м'яких цукерок типу вершкове поліно з наповненням усередині м'якої карамеллю, суфле або желе." Робоча назва "Zlato"

Головний Технолог кондитерського виробництва

from 05.2018 to 09.2019 (1 year 4 months)
ТОВ "Бісквітний комплекс"Рошен ", Бориспіль (Харчова промисловість)

Розробка "ПРОЕКТУ Кондитерської фабрики" з "нуля", розвиток, запуск та технологічний супровід кондитерських продуктів та виробництва.

Установка учетної системи. Організація Відділів - Відділ Головного технолога, Відділ Планування, Виробничий відділ, Охорона праці а т.д.

Фахівець шоколадного та бісквітного направлення.

- розробка родукту.

- підбір обладнання.

- розрахунок потужності обладнання локально та лінії в цілому по продуктивності.

- виготовлення тестових зразків. Проведення дегустацій.

- розробка технології та нормування параметрів.

- розрахунок собівартості.

- підбір та навчання персоналу.

- нормування праці.

- запуск цехових лабораторій, підбір обладнання. Розробка методик вимірювання.

- стандартизація

В.о. Головного технолога

from 10.2017 to 05.2018 (7 months)
ПрАТ "ВКФ Рошен", Вінниця (Харчова промисловість)

Повний функціонал Головного технолога – розробка продукту, розробка рецептури, вибір обладнання. Навчання нових технологій. Нові методи ведення виробництва.

Використання світових практик в організації та покращенні Управління виробництвом:

- Ощадливе виробництво,

- 5S (Сортування, дотримання порядку, чистота, стандартизація, вдосконалення.

- Швидка переналагодження.

В.о. Головного технолога

from 01.2017 to 10.2017 (9 months)
ПрАТ "ВКФ 2 Рошен", Вінниця (Харчова промисловість)

Розробка з "нуля" продукту, розвиток запуск та технологічний супровід кондитерського виробництва.

Фахівець шоколадного та бісквітного напряму.

Повний функціонал Головного технолога – розробка продукту, розробка рецептури, вибір обладнання. Розрахунок потужностей устаткування локально, і навіть лінії загалом. Розробка та впровадження технології.

Підбір та навчання персоналу.

Проведення дегустацій, створення фокусу груп.

Розрахунок собівартості товару. Нормування технологічних властивостей.

Контроль цехових лабораторій, обладнання. Контроль вхідної сировини та матеріалів.

Провідний інженер технолог з розробки шоколадної продукції

from 06.2012 to 01.2017 (4 years 7 months)
Кондитерська Корпорація ROSHEN, Київ (Харчова промисловість)

- Розробка продукту.

- Розробка технології

- Розробка обладнання

- Компонування обладнання на виробництві.

- Компонування виробничих ліній.

- Запуск лінії виробництва.

- Технологічний супровід.

Власний винахід – «База патентів України» 26.10.2015р «Спосіб виготовлення шоколадних цукерок у вигляді вишні з хвостиком» Робоча назва «femme sophistiquee»

Майстер змінний керівник виробництвом

from 06.2006 to 06.2012 (6 years)
ПрАТ "ККФ Рошен", Київ (Харчова промисловість)

Організація роботи у виробничому цеху.

Управління всіма підрозділами у цеху та на ділянках.

Координування дій робітників, бригад та відділень (лабораторія, склад тощо).

Ведення облікової документації та звітності.

Ведення обліку робочого часу, погодинна та відрядна оплата праці.

Лаборант

from 12.2004 to 06.2005 (6 months)
ПрАТ "ККФ Рошен" (Харчова промисловість)

Education

Міжрегіональна академія управління персоналом

Управління персоналом та економіка праці, Київ
Higher, from 2006 to 2008 (2 years)

Уманський національний університет садівництва

Технологія зберігання та переробки плодів та овочів, Умань
Higher, from 1999 to 2004 (5 years)

Additional education and certificates

ZDS Німецька школа кондитерського виробництва (Германія) Шоколадне виробництво

2008

ZDS Німецька школа кондитерського виробництва (Германія) Бісквітне виробництво

2013

ТОР Менеджмент, Ефективне управління, налагодження дієвих бізнес процесів...

2021

Knowledge and skills

Доброзичливість Стратегічне планування Управлінські навички Управління підприємством Систематизація бізнесу Управління командою Впровадження системи KPI Ризик-менеджмент

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: