Інна
Керуючий рестораном
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 33 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10561935
Work experience
Керуюча ресторанами: Маяк, Вілла Рів'єра, Prichal, Havana, Harvest, Fabius, River Gril і ще 15 рест
from 02.2023 to now
(1 year 3 months)
Tarantino Family, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Вихід на довоєнні товарообороти;
Зменшення затрат;
Утримання Food Cost;
Формування команд;
Ведення маркетинг відділів;
Формування стратегій прориву, концепцій брендів, позицінування та меню ресторанів окремо та мереж;
Активна робота з партнерами;
Погодження договорів на підряди;
Розробка нових проєктів: кав'ярні з квітковим маркетом, РАЦСів, розроблення ідей для переформування мережі ресторанів Муракамі;
Проведення внутрішніх аудитів;
Впровадження чек-листів та розроблення стандартів роботи для мереж та ресторанів окремо;
Звітування власникам;
Формування та підрахунки на прорив по дорожнім картам;
Розроблення системи мотивації працівників;
Організація внутрішнього підряду по чисткам вентиляцій, підбір кадрів на підряд, організація планів та графіків його роботи-як факт отримали якісні підряди та економія на підрядах в два рази до риночного ціноутворення;
Переформування роботи цеху по обжарці зеленої кави підвищення кваліфікації працівників, покращення роботи ростера;
Допомога в організації переходу мережі на систему Айко і багато-багато ще цікавого!
Керуюча мережі ресторанів Maяк на Дніпрі, Вілла Рів'єра, Prichal, Havana
from 11.2021 to now
(2 years 6 months)
Tarantino Family, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Звітування керівництву про досягнення;
Узгодження операційних та маркетингових бюджетів;
Успішні виповнення планів по товарообороту;
Формування команд, набір менеджерів топ складу;
Ціноутворення по меню; Food cost, моніторинг ринку конкурентів;
Робота з івент менеджерами та особистий супровід VIP гостей;
Організація концертів з зірками;
Проведення тендерів;
Узгодження концептів ресторанів, меню та позиціонування;
Активна робота з партнерами, залучення нових до плідної співпраці;
Розробка нових проектів та прорахунки до них;
Проведення внутрішніх аудитів;
Розроблення стандартів внутрішньої роботи, чек-листів;
Консервування ресторанів в момент початку війни;
Переформування роботи закладів в новому "воєнному" режимі;
Допомога в роботі Хаба;
Відкриття перших двух ресторанів через три неділя після початку повно масштабного вторгнення для підтримання внутрішньої економіки держави та компанії вцілому, повернення робочих місць працівникам для підтримання їх життєдіяльності;
Організація внутрішньої доставки ресторану Вілла Рів'єра;
Розробка меню з урахуванням стану внутрішнього ринку та реалій;
Вивела ресторани з кризи за 3-5 місяців;
Вихід на товарообороти та кількість відвідувачів на довоєнний показник;
Директор ресторану Маяк на Дніпрі
from 02.2021 to 11.2021
(9 months)
Tarantino Family, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Збільшення товарообороту втричі за 4 місяці роботи;
Ведення операційної діяльності: бюджетування, інвентаризації, авансова звітність, проведення тендерів на анімацію, локальний маркетинг (фотографи, вокалісти, ді-джеї );
Повернула до роботи з рестораном усі івент агенства, організаторів, ведучих та церемоніймейстрів, що працюють на території держави, так як за два сезони роботи закладу зв'язки було втрачено;
Підбір персоналу, зменшення плинності кадрів в 5 разів;
Ресторан отримав назву Флагману серед інвесторів та гостей мережі;
Займалася та контролювала маркетинг увесь відділ, так як старий формат не мав відклику у моїй душі;
Вивела бренд в медійному просторі в топ 5 кращих закладів столиці;
Організувала внутрішній кейтиринг, так як влітку не вистачало посадкових місць, а охочих провести івенти було багато. Організація кейтирингів на бої по боксу, обслуговування заходів в заміських будинків; Організація заходів на відкриття галерей, Vip магазинів, відкриття бізнес центрів;
Розробка меню, крім приготування страв, бриф по концепту, візуалізація та історія- так як шефом на той час був су-шеф, який залишився з часів роботи шефа Олександра Абрамова;
Робота в залі с гостями та з персоналом;
Ведення касової дисципліни;
Організація проведення внутрішніх свят, шоу-розборок, залучення до роботи кращих хамоньєрів, оперних співаків;
Мала високу лояльність гостей та працівників.
В листопаді отримала підвищення до керуючої мережі наступних ресторанів: Маяк, Вілла Рів'єра, Prichal, Havana
Директор ресторану Маяк на Дніпрі
from 02.2021 to 11.2021
(9 months)
Tarantino Family, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Збільшення товарообороту втричі за 4 місяці роботи;
Ведення операційної діяльності: бюджетування, інвентаризації, авансова звітність, проведення тендерів на анімацію, локальний маркетинг (фотографи, вокалісти, ді-джеї );
Повернула до роботи з рестораном усі івент агенства, організаторів, ведучих та церемоніймейстрів, що працюють на території держави, так як за два сезони роботи закладу зв'язки було втрачено;
Підбір персоналу, зменшення плинності кадрів в 5 разів;
Ресторан отримав назву Флагману серед інвесторів та гостей мережі;
Займалася та контролювала маркетинг увесь відділ, так як старий формат не мав відклику у моїй душі;
Вивела бренд в медійному просторі в топ 5 кращих закладів столиці;
Організувала внутрішній кейтиринг, так як влітку не вистачало посадкових місць, а охочих провести івенти було багато. Організація кейтирингів на бої по боксу, обслуговування заходів в заміських будинків; Організація заходів на відкриття галерей, Vip магазинів, відкриття бізнес центрів;
Розробка меню, крім приготування страв, бриф по концепту, візуалізація та історія- так як шефом на той час був су-шеф, який залишився з часів роботи шефа Олександра Абрамова;
Робота в залі с гостями та з персоналом;
Ведення касової дисципліни;
Організація проведення внутрішніх свят, шоу-розборок, залучення до роботи кращих хамоньєрів, оперних співаків;
Мала високу лояльність гостей та працівників.
В листопаді отримала підвищення до керуючої мережі наступних ресторанів: Маяк, Вілла Рів'єра, Prichal, Havana
Директор ресторану Prichal
from 06.2019 to 02.2021
(1 year 8 months)
Tarantino Family, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Планування та виповнення цілей по товарообороту;
Бюджетування;
Закриття авансових звітностей;
Проведення тендерів на послуги, посуд, інвентар;
Залучення провідних шефів до роботи в проєкті;
Розбір, проведення та аналіз інвентаризацій;
Контроль дотримання правил Fifo;
Контроль списань, ціноутворення, стримування собівартості в рамках 21%;
Проведення івентів з лідерами думок;
Запуск сервісу Спарклін Бот з сімʼєю Мединських- прогулянкові яхти для гостей ресторану;
Залучення івент агенств до співпраці на локації;
Залучення до роботи сервісу Fam Fatal, Reston, консьєржів та гідів;
Організація постійних оновлень меню з урахуванням сезонності;
Робота з персоналом торгового залу;
Розробка системи мотивації;
Участь у організації (меню та вау сервіс) івента з Володимиром Келлером- Райський сад
Керуючий рестораном
from 05.2018 to 07.2019
(1 year 2 months)
Tarantino Family ресторан Il Riccio, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття та супроводження ресторану під час будівництва ресторану;
Вибір серій посуду та проведення тендеру на його подальшу закупівлю;
Комунікація з шефами з Італії. Організація робочих турів до Києва з подальшим опрацюванням меню;
Участь у розробці бренд буку;
Набір персоналу в тому числі працівників кухні;
Запуск ресторану та залучення івент організаторів;
Бюджетування та операційна діяльність;
Проведення та розбір інвентаризацій усих підрозділів у тому числі активна участь у запровадженні системи обліку вина (налічувала більше 800 позицій ексклюзивних позицій. Приклад Petrus- ціна продажу 185 тис грн);
Ведення касової дисципліни;
Підписання договорів на різні види послуг;
Залучення партнерів для розширення бази гостей таких як Fam Fatal, Reston, Farmak, місцевих гідів, консьєржів та багато інших;
Організація та проведення заходів під ключ: весіль, днів народжень, конференцій, заходів для Beauty Industry та парфумерії з Італії.
Організація проектів із Володимиром Келлером;
Робота з персоналом та гостями ресторану.
Замісник директорів ресторанів Гра з Вонем та Nam
from 11.2016 to 04.2017
(5 months)
Mafia, мережа ресторанів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Операційна діяльність: бюджети, авансова звітність, нарахування зарплат;
Успішне проведення аудитів зовнішніх;
Формування звітності для власників.
Education
КУСЗ
Юрист, Київ
Higher, from 2009 to 2014 (5 years)
Юрист в зовнішній економічній діяльності
Knowledge and skills
Language proficiencies
German — average
Additional information
Мама закладу Цолі та Кмарі в Борисполі
[
Similar candidates
Управляющий рестораном
25000 UAH, Kyiv
Директор ресторана
Kyiv
Керуючий рестораном, бар-менеджер
40000 UAH, Kyiv
Директор ресторану
Kyiv
Менеджер мережі кав'ярень, адміністратор ресторану
Kyiv
Операційний менеджер, керівник ресторану
Kyiv, Dnipro
,
more 5 cities