Resume from June 6, 2024 File

Александр

Шеф-кухар

Age:
44 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме

піб. Кириченко Олександр Григорович
посада: шеф-кухар, бренд-шеф
дата народження: 09.04. 1980.
адреса реєстраціі: м. Київ вул.Приозерна 8 кв110
телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
сімейний стан: розлучений (двоє дітей)
освіта: середня спеціальна, кухар 4р
ПВПУКДТЭУ (стац)

Місця роботи, займані посади:

VARVAR BAR, LISOPYLKA шеф-кухар
Асоціація громадського харчування шеф-кухар, проектант, менеджер проекту.
переобладнання шкільних харчоблоків, розробка шкільного меню
паб «Натюрліх» шеф-кухар
р-н «М'ята» шеф-кухар
р-н «Смородина» шеф-кухар
р-н «Scorini» Миколаїв шеф-кухар
м-к Gogol BARdello SENTRUM шеф-кухар
р-н Braserie MariMarc шеф-кухар
р-н «Гормітті» шеф-кухар
casino «SPLIT» group Київ, Львів шеф-кухар
р-к RIVER- PALACE” cу-шеф
р-н «За двома зайцями» су-шеф

Професійні навички:
Кваліфікований шеф-кухар з 20ти річним досвідом роботи: з європейською, українською, староруською, французською, італійською, кавказською, середземноморською кухнями, дієтичне та фітнес харчування, авторські рецептури,гриль,мангал, тандир, дров'яні печі, банкети, фуршети. Організація та проведення виїздних, польових заходів на найвищому рівні. Сімейний кухар, індивідуальне харчування

Відкриття закладів з нуля. Проєктування харчоблока. Складання меню (згідно концепції), Організація та впровадження технологічного процесу. Виготовлення технологічної та технічної документації (технологічні карти, калькуляційні карти, чек-листи), згідно діючих стандартів .

Підбір та навчання персоналу, теоретична та практична підготовка, підвищення кваліфікації персоналу кухні. Проведення тренінгів. Складання інструкцій, згідно вимог підприємства.
Впевнений користувач ПК .

Similar candidates

Шеф-повар
40000 UAH, Kyiv

Бренд-шеф
Kyiv

Шеф-повар
Kyiv, Brovary

Шеф-повар
60000 UAH, Kyiv

Кухар, сушеф, шеф
35000 UAH, Kyiv

Шеф-повар
45000 UAH, Kyiv

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: