Resume from April 18, 2024

Ілля

HR-керівник, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
21 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

HR-керівник

from 10.2023 to 12.2023 (2 months)
Axelerod, Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Відправився у відрядження у складі команди методологов та експертів з продаж для запуска брокерської компанії. Моя задчача подягала у створенні та оптимізації HR відділу. У відрядженні прозодив інтенсивне навчання методологіям, системному мисленню та управлінню персоналом від методологів зі стажем більш двадцяти років.

HR-керівник

from 04.2023 to 09.2023 (5 months)
Divestix Brokerage, Одеса (Фінанси, банки, страхування)

Був назначений керівником HR відділу з метою формування відділу з нуля. За місяць роботи штат складався з 5 менеджерів та наш відділ майже кожного тижня перевиконував план по набору менеджерів. Набирали ми кандидатів на чотири різних направлення у нашій компанії, ефективно розподіляв їх по направленням особисто я після співбесіди. Більшість співбесід проводив особисто. Створив особисту стратегію набора онлайн рекрутерів (Сітки рекрутерів) для підвищення показників відділу. Проводив заходи тім білдінгу та навчання менеджерів свого відділу та відділу продажів, залучивав інших спеціалістів для ефективності навчання.

Адмінастратор відділу продаж

from 11.2022 to 04.2023 (5 months)
Divestix Brokerage, Одеса (Фінанси, банки, страхування)

Займався набором та навчанням власной команди з продаж до 10 менеджерів. Також контролем роботи, прослуховуванням записів, проводив тренінги. Мав індивідуальний підхід до кожного співробітника. Мав активну комунікацію з відділом маркетингу для створення воронок продаж, рекламних компаній для набора нових менеджерів.

Менеджер з продажу

from 03.2022 to 11.2022 (8 months)
Divestix Brokerage, Одеса (Фінанси, банки, страхування)

Працював на різних позиціях, таких як pre-sale manager, full-sale manager, closer та retention manager. Вивчав техніки продажів, писав власні скрипти розмови з клиіентами, працював із власною конверсією та з самого початку мав високі показники продажів. Максимально мав 32 закриті угоди за місяць.

Knowledge and skills

Ведення фінансового обліку Неконфліктність Цілеспрямованість Ведення кадрового обліку Підбір керівного персоналу Підбір персоналу для рітейлу Побудова HR-бренду MS Excel Онбординг персоналу Проведення тренінгів Управлінські навички MS PowerPoint MS Office E-Staff Управління персоналом Hurma Аналіз метрик рекрутингу Стресове інтервʼю Самостійність iCIMS Recruit Користувач 1С Clevestaff

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

У компанії найбільш ціную компетентність та професіоналізм свого керівництва. Вважаю що робота повинна бути виконана бездоганно. Стараюся інтегрувати штучний інтелект у будь які аспекти праці, якщо це ефективно. Маю гарні когнітивні навички, постійно навчаюсь та вдосконалюю навички. Шукаю компанію у котрій зможу реалізувати потенціал та амбіції.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: