Resume from May 13, 2024

Никита

UI/UX-дизайнер, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
22 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kharkiv, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

НТУ ХПІ

МІТ, Інженер-еколог, Харків
Higher, from 2019 to 2023 (4 years)

Additional education and certificates

UI/UX desing. Advanced level of web desing

Жовтень 2023-Березень 2024 (6 місяців)
Certificate

Behance

Посилання на презентацію сайту та прототип:
Certificate

Knowledge and skills

Пунктуальність Figma UI-дизайн UX-дизайн Створення прототипів Креативність Adobe After Effects Adobe Illustrator Adobe Photoshop

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

CV
Студент UI/UX Дизайнер
Wize Club Education
Жовтень 2023 - Березень 2024 - 6 місяців, Київ
На курсі від wizeclub.education пройшов усі стадії розробки сайту. Від задуму до реалізації готового продукту. 80% навчання займала практична частина, під час якої ми практикувалися у використанні інструментів Figma.
Практичні навички:
• Побудова User Flow;
• Розробка Wireframes;
• Вміння використовувати компоненти у проекті;
• Респонсивний дизайн;
• створення інтерактивного прототипу;
• Створення UIkit
Теоретичні навички:
• Вміння проводити Usability дослідження та A/B тести
• Створення Customer Journey Map
20% часу, що залишилися, була теорія, на якій я вчився проводити аналіз конкурентів, якими бувають інтерфейси, так само вивчали композицію, колір і типографіку.
Наприкінці навчання, на основі отриманих знань, розробив концепт сайту онлайн магазину, а також адаптацію на планшет та телефон.

Студент
Студент малої комп’ютерної академії "КРОК" (STEP)
Вересень 2016 - Травень 2019 - 3 роки, Харків
В академії отримав базові знання: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe AfterEffects, Adobe Premiere, Autodesk 3ds Max. Також ми проходили «Історію мистецтв», «Теорію дизайну» та «Основи композиції». Наприкінці навчання захистив дипломну роботу з двовимірної графіки, яку я захистив на «Добре». Також вивчав HTML, CSS.


Cover Letter
Добрий день!
Я вже давно стежу за IT галуззю та цікавлюся останніми подіями у цій сфері. Навіть незважаючи на те, що я ще ніколи не працював в IT-компаніях, я дуже хочу попрацювати над справжніми проектами, якими потім користуватимуться інші люди.
4 роки тому я закінчив малу комп'ютерну академію "КРОК", саме там я отримав свій перший досвід роботи зі сферою дизайну. Після закінчення навчання в академії, я мав невеликий досвід у дизайні сайтів. Після цього я захотів більше розібратися в цьому напрямку та пішов на курс UI/UX дизайнера від wizeclub.education, який закінчив та отримав сертифікат.
Я хочу займатися цим тому, що мені подобається створювати щось нове і покращувати життя людей, створюючи такі інтерфейси, щоб люди швидко знаходили те, що їм потрібно і могли витрачати час на реальне життя.
Думаю, мені вдасться реалізувати це, тому що можу підібрати нестандартне рішення, яке згодом покращить роботу продукту.
Я посидливий і уважний до деталей, швидко знаходжу вирішення проблеми чи альтернативу. У цьому є й мінус, тому що іноді через надмірну увагу до деталей, можу втратити рахунок часу і не встигнути закінчити основний спектр завдань, але я працюю над тим, щоб дотримуватися балансу між часом. Також маю навичку цілеспрямованості, коли переді мною стоїть якась задача/ціль, я не знайду духовний спокій, поки не досягну її.
Дякую за наданий час!

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: