Resume from May 1, 2024 File

Юлія

Керівник відділу

Age:
39 years
City:
Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Юлія
Ткачук
Тернопіль, УКРАЇНА

[open contact info](look above in the "contact info" section)

[open contact info](look above in the "contact info" section)

Досвідчений та відданий професіонал, який має більше 10 років досвіду у сфері відомчої роботи та державної служби. Володію високим рівнем організаційних та комунікаційних навичок, що дозволяє ефективно управляти проектами, співпрацювати з різними дотичними сторонами та досягати поставлених цілей. Маю досвід роботи з уразливими спільнотами та особами, що постраждали від конфлікту, що підтверджує мою здатність працювати в складних умовах. Готова зробити свій внесок у реалізацію проекту та забезпечити його ефективну роботу, дотримуючись найвищих стандартів якості та ефективності.
Навички
• Високий рівень організаційної та комунікаційної компетентності
• Володіння офісними комп’ютерними програмами (MS Office, Outlook)
• Здатність аналізувати великі масиви інформації
• Багатозадачність
• Гнучкість та адаптивність відповідно до поставлених задач
Досвід роботи
З 04.2006 до 09.2009 салон «Віконд»/ адміністратор магазину.
Організація та керівництво роботою персоналу- розподіл обов'язків серед співробітників магазину, контроль за виконанням завдань, навчання нових працівників, моніторинг робочого процесу.
Ведення інвентаризації: Проведення регулярних інвентаризацій товарів на складі, контроль за наявністю товарів та їх розміщенням в магазині.
Обслуговування клієнтів: Надання консультацій клієнтам щодо асортименту товарів, допомога у виборі товару, вирішення проблем та конфліктів.
Ведення обліку продажів: Реєстрація продажів, складання звітності щодо обороту товарів, контроль за фінансовими операціями магазину.
Забезпечення порядку та чистоти: Контроль за чистотою і порядком у магазині, відповідальність за вигляд вітрини та виставку товарів.
Взаємодія з постачальниками: Укладання договорів з постачальниками, замовлення товарів, контроль за своєчасною поставкою товарів.

10.2009 до сьогодні
Тернопільська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону / Головний спеціаліст
Організація процесів прийому та обробки електронних запитів та звернень від клієнтів відповідно до вимог чинного законодавства; відповідальність за ведення діловодства з використанням грифу "Для службового користування", забезпечуючи високий рівень конфіденційності та безпеки інформації. Ведення таємного діловодства відповідно до встановлених стандартів безпеки та конфіденційності. Надання консультацій громадянам, організаціям та іншим зацікавленим сторонам з питань, що входять до компетенції державного органу.

Управління кадровою діяльністю, організація та контроль за виконанням завдань співробітниками, розподіл обов'язків, планування та організація робочого процесу, включаючи облік робочого часу, ведення трудових книжок та розроблення необхідних внутрішніх нормативних актів (посадових інструкцій та положень), відповідальність за процеси прийняття-звільнення працівників, організація навчань для персоналу служби та інших заходів тощо.
Підготовка аналітичних матеріалів: Проведення аналізу законодавства, розробка аналітичних звітів, виконання запитів та звернень громадян або організацій. Підготовка проектів нормативних актів, аналіз і внесення пропозицій щодо вдосконалення законодавства.
Підготовка звітності: Формування та подання звітності про виконану роботу, підготовка звітів перед керівництвом та іншими зацікавленими сторонами. Підготовка матеріалів для засідань, участь у нарадах, засіданнях робочих груп, комісій та інших органів управління.
Здійснення контролю за обліком матеріальних цінностей та укладенням договорів на закупівлю товарів і послуг, забезпечуючи ефективне та раціональне використання ресурсів відповідно до вимог внутрішніх інструкцій та чинного законодавства.
Забезпечення ефективної взаємодії та комунікації з органами державної влади, місцевого самоврядування, іншими установами та організаціями та іншими зацікавленими сторонами.
Освіта
2012-2016
Бакалавр «Маркетинг» / «Тернопільський комерційний інститут»
Вища Освіта. З 2012 по 2016 роки навчалась у Приватному вищому навчальному закладі здобула ступінь бакалавра за спеціальністю «Маркетинг».

2005
Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
В рамках навчання пройшла факультативний курс «Оператор комп’ютерного набору»
2000
Повна загальна середня освіта / Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола.
В рамках навчання пройшла факультативний курс «Основи медсестринства»
Курси, тренінги

2022,2023,2024
Тренінговий центр прокурорів України

Підвищення кваліфікації на тему «Цифрова грамотність державного службовця органів прокуратури». Опанувала навички роботи з Google інструментами, застосування сучасних інструментів та засобів захисту інформаційної та цифрової безпеки.

Навчання на тему «Основи міжнародного гуманітарного права для державних службовців» Здобула знання щодо застосування положень міжнародних договорів з участю України; аналізу національного законодавства з точки зору його відповідності міжнародному гуманітарному праву.

Підвищення кваліфікації на тему «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності». Здобула знання щодо основних вимог чинного законодавства України з питань запобігання і протидії проявам корупції, положень Національної антикорупційної стратегії та міжнародних актів у сфері запобігання корупції.

Підвищення кваліфікації на тему «Виконання на високому рівні поставлених завдань в умовах змін». Здобула знання щодо проведення моніторингу та аналізу стану внутрішніх ресурсів установи та розробки рекомендацій щодо управління структурними змінами, діагностики опору змінам та зменшення його проявів, використання інструментів стратегічного планування та управління у формуванні та реалізації цілей та завдань організації.

2021
Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України

Пройшла тренінг з «Сприйняття змін в органах публічної влади ». Здобула знання щодо соціально-психологічної адаптації власної поведінки, визначення оперативних цілей та завдань, що забезпечують досягнення стратегічних цілей та сприйняття змін.

Додаткова інформація
Вільно володію українською та російськими мовами, англійська мова рівень А1.
У 2017 році нагороджена нагрудним знаком Військової прокуратури Західного регіону України за високі досягнення у службовій діяльності.
Вільний час проводжу активно, люблю спорт, командні ігри та подорожі. Одним із нових захоплень є стрибки з парашутом. Вмію працювати в команді та швидко адаптуюсь. Наполеглива. Вмію працювати з правовими базами, юридичними документами.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: