Resume from May 1, 2024 File

Аревіка

Адміністратор салону краси

Age:
18 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Тимощук Аревіка
Про себе

Я Молода та енергійна особистість , мені 18 років , готова взятися за нові виклики та розвиватися в професійному середовищі. Здатна швидко адаптуватися до різноманітних завдань та змін в робочому процесі. Маю високий рівень комунікаційних навичок, що дозволяє легко взаємодіяти з різними людьми та ефективно співпрацювати у команді. Зацікавлена у власному професійному розвитку та готова внести свій внесок у досягнення цілей компанії. Висловлюю великий інтерес до вивчення нових областей та набуття навичок для досягнення високих результатів у будь-якій сфері діяльності.
Контактна інформація
ТЕЛЕФОН:
[open contact info](look above in the "contact info" section)

АДРЕСА ЕЛЕКТРОННОЇ ПОШТИ:
[open contact info](look above in the "contact info" section)
Хобі
Спорт
Читання
Фотографування

ОСВІТА
Таврійський національний університет ім. В. Вернадського
2022р –
Навчаюсь на спеціальності 035(Філологія, англійська мова)
ДОСВІД РОБОТИ:
Аделіна аутсорсинг Оператор
25.11.2022–15.05.2023

Протягом тримісячного періоду у складі команди компанії, я активно приймала участь у реалізації проекту для Vodafone. Починаючи з голосових консультацій, я долучилася до роботи з цієї сфери та успішно виконала свої обов'язки. Пізніше, відобразивши свою готовність до викликів та пошуків оптимальних рішень, я була переведена на роботу з консультаціями у форматі чатів. У цьому напрямку я продовжила забезпечувати ефективну взаємодію з клієнтами та демонструвати високий рівень професіоналізму

Спортивний комплекс «5 елемент» Адміністратор
01.06.2023-01.02.2024
Упродовж 8 місяців займала посаду адміністратора в комплексі. Значно вдосконалила свої навички комунікації, оскільки вирішення питань відбувалося на місці, перед клієнтом, а не віддалено через телефон. Отримала цінний досвід у проведенні стажування нових співробітників, що значно збагатило мою професійну підготовку та позитивно вплинуло на мій розвиток в робочому середовищі..
Особисті вміння та навички
Критичне мислення

Стресостійкість

Взаємодія з людьми

Вміння знайти компроміс

Комунікабельність

Пункткуальність

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: