Resume from April 29, 2024 PRO

Максим

Директор підприємства, 120 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
41 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Dnipro, Kharkiv, Kyiv, Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник генерального директора

from 03.2022 to now (2 years 1 month)
ТОВ ВП Акватон, Рівне (Машинобудування)

Інвестиційний розвиток підприємства:
-Розробка бізнес-планів проектів;
-Пошук інвестицій;
-Захист та затвердження бізнес-планів;
-Реалізація та введення в експлуатацію проектів.
Технічна політика підприємства - обладнання, технології, енергоресурси/енергозбереження, будівництво, проектування, капітальні витрати, інвестиційний розвиток.

Директор підприємства

from 03.2022 to now (2 years 1 month)
ПП "Рівномонтажспецбуд", Рівне (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Керівництво підприємством по організації та реалізації будівництва промислових об'єктів (заводи, цеха, виробничі підприємства) - дозвільна документація, проектування, будівництво, монтаж та пуско-налагоджувальні роботи, введення в експлуатацію об'єктів.

Головний інженер

from 03.2012 to 03.2022 (10 years)
ТОВ "Костянтинівський завод металургійного обладнання", Костянтинівка (Донецька обл.) (Металургійна промисловість, металообробка)

Організація, контроль та управління технічною політикою підприємства:
1. Обладнання - планово-попереджувальні ремонти, технічне обслуговування, поточні та капітальні ремонти, модернізація та покращення, заміна на сучасне, більш ефективне. 2. Технології – участь у розробці та покращенні (автоматизація, механізація, оптимізація).
3. Енергоресурси/енергозбереження - організація, контроль та реагування на зміну в системі енергетичного менеджменту (енергозбереження, енергоефективність, енергонезалежність, енергоаудит).
4. Охорона праці - організація та контроль над системою охорони праці підприємства та роботою служби охорони праці.
5. Екологія - організація та контроль над екологічністю роботи підприємства та роботою служби екології.
6. Будівництво – організація, контроль та введення в експлуатацію, робота з підрядними організаціями, з кошторисною документацією, ДАБК.
7. Проектування – робота з проектними організаціями, супровід розробки проектів, експертиза проектної документації.
8. Капітальні витрати – розробка плану капітальних витрат, обгрунтування/захист, контроль реалізації, облік освоєння.
9. Інвестиційний розвиток – участь у реалізації проектів – розробка планів, обґрунтування/захист в інвесторів, організація та контроль реалізації, введення в експлуатацію, оцінка ефективності реалізації, коригувальні дії, покращення.
10. Робота з контролюючими та наглядовими органами – ВІД, екологія, пожежна/техногенна інспекція, котлонагляд, СЕС тощо.
11. Участь у організації підвищення кваліфікації, навчання та розвитку технічного персоналу.

Реалізовані проекти:
- 2011-2012 р. будівництво та введення в експлуатацію другої черги електролізу міді, збільшення продуктивності катодів мідних з 7800 тн на рік до 12 000 тн на рік;
- 2012-2013 р. будівництво та введення в експлуатацію цеху безперервного лиття, освоєння нового продукту, нової сучасної технології Upcast (Фінляндія) – мідна катанка, мідна трубна заготівля потужністю 12 000 тн на рік;
- 2012-2013 р. будівництво та введення в експлуатацію ділянки роторної екструзії за технологією Conform (Англія), освоєння нового продукту – шина, профіль мідний, потужність 4800 – 7200 тн на рік;
- 2016-2017 р. будівництво та введення в експлуатацію волочильного стану Sinoholding (Китай), поліпшення якості мідної шини (твердий стан);
- 2017-2018 р. будівництво та введення в експлуатацію цеху мідного купоросу із застосуванням технології та обладнання Mentis (Туреччина), освоєння нового продукту – купорос мідний.
- 2018-2019 р. будівництво та введення в експлуатацію нового котла-утилізатора за поворотною піччю – енергозберігаючі заходи.

Education

Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний інститут менеджменту (МІМ-Київ)"

Управління та адміністрування/Магістр бізнес адміністрування, MBA, Київ
Higher, from 2019 to 2021 (2 years)

Бізнес-освіта МВА яка розвиває знання як загального менеджменту, так і спеціалізовані, дають стандартний набір знань з основ економіки, бізнесу та менеджменту, бізнес-середовищі, маркетингу, фінансів, управління інформаційними потоками, стратегіям.

Донецький національний технічний університет

Інженер металург, Донецьк
Higher, from 1999 to 2004 (5 years)

Технічна освіта за напрямком металургії - електрометалургія сталі та феросплавів

Additional education and certificates

Курси англійської мови

2023, 1 рік
Certificate

Knowledge and skills

Здатність працювати під тиском часу Відповідальність Лідерство Управління виробництвом Старанність Адаптивність Аналітичне мислення Ініціативність Урегулювання конфліктів Уважність Управління персоналом Читання креслень Контроль проведення ремонтів Запуск виробничого процесу Координація будівництва

Language proficiencies

English — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: