Resume from April 8, 2024

Ганна

Няня для дитини, дітей

Employment:
Part-time.
Age:
41 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Няня для дитини/дітей

from 02.2022 to now (2 years 3 months)
Допомога матусі (Послуги для населення та бізнесу)

Knowledge and skills

Витривалість Працьовитість Відповідальність Дитяча психологія Творчий підхід Робота з дітьми

Additional information

Доброго дня.

Якщо ви або ваші близькі, знайомі знаходитесь в пошуках няні для дитини (або дітей) - хочу запропонувати свої послуги.

Маю сина, 10 років, з яким все проходили разом. Також маю досвід допомоги батькам з дітьми 4 років, 7 років та 9 років, малюками до рочку.

Залюбки проводжу час із дітьми. Поважаю та прислухаюсь до вимог батьків. Маю внутрішнє бажання стати дитині другом, її батькам - помічником.

Готова підлаштуватись під нетипові ситуації (наприклад, прогулянка з дитиною з одночасним вигулом песика, перебування дитини у нас вдома, нагляд за безпечним сном дитини у пізній час, виконання домашнього завдання з дитиною шкільного віку, переміщення дитини на гуртки різної віддаленості, ночівля з дитиною/дітьми на вашій або моїй території і тд).

Особисті якості: відповідальна, пунктуальна, порядна, чуйна, толерантна, турботлива, патріотична, творча, не навʼязлива.

Підтримую здоровий спосіб життя.
В умовах війни пройшла курс з надання першої домедичної допомоги.

Мешкаю на Виноградарі, ЖК Варшавський.
093-243-сорок вісім-38 (вайбер, телеграм, ватсап)

Розгляну різні варіанти часу, включаючи погодинні послуги та вікенд.

Буду рада стати в нагоді.
Готова відповісти на будь-які запитання.
За запитом надам посилання на профіль в Інстаграм, Фейсбук.

Дякую за увагу.
——————

За потреби додаткова інформація.

Можу запропонувати: вуличні прогулянки та ігри відповідно до віку дитини; дослідження природних явищ/тваринного світу/рослинного світу; годування дитини на вулиці або вдома; розвиваючі зайняття (читання, розвиток мовлення, підготовка до школи, математичні ігри, розвиток аналітичних навичок, ерудиції); творчі зайняття (малювання, орігамі, збір лего або інших конструкторів, плетіння браслетів, випікання печива, аплікації, ліплення з пластиліну або глини, розмальовка одягу або аксесуарів, рольові фантазійні ігри, вигадування віршиків, створення поробок з побутових матеріалів і тд); лікувально-оздоровчі вправи (зарядка, вправи на поставу, легкий футбол, баскетбол); відвідування дитячих тематичних заходів за вподобаннями дитини (театр, музей науки, виставка метеликів і тд).

Проходила психологічні тренінги на теми: «Розвиток емоційного інтелекту дитини», «Психологічні практики для подолання страху та невпевненості дитини», «Як розвинути в дитині бажання вчитись», «Встановлення комунікації та взаємодії дітей в колективі». «Формування внутрішньої та зовнішньої мотивації дитини».

Влітку 2023 на безкоштовній основі організовувала групи дітей віком 9-11 років для велосипедних прогулянок та відпочинку, поїздок до притулку для тварин і тд

За мирного життя давала волю творчості та фантазії (на фото створена вовняна брошка). В умовах війни займаюсь волонтерством.

Тримаймося, любі.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: