Resume from June 18, 2024 PRO

Тимур

Помічник керівника, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
23 years
City of residence:
Konotop
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Lead generation

from 01.2024 to 06.2024 (5 months)
Arbitrage Team, Дистанційно (Маркетинг, реклама, PR)

Sales manager

from 11.2022 to 01.2024 (1 year 2 months)
Did global, Дистанційно (IT)

Менеджер з продажу

from 01.2021 to 10.2022 (1 year 9 months)
Fashio Atlas (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Контент-менеджер

from 03.2020 to 01.2021 (10 months)
Шлюбна Агенство, Інші країни (Дизайн)

Education

Сумський державний університет, СумДУ

Електронiка, Суми
Higher, from 2022 to 2023 (1 year)

Knowledge and skills

Висока працездатність HTML CSS JavaScript Git React SASS Figma GitHub TypeScript Node.js Adobe Photoshop Користувач ОС Windows Адміністрування MacOS Golang Ведення CRM Пунктуальність Google Docs MS Excel

Language proficiencies

  • English — above average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Закінчивши рік навчання на програміста Front End Developer, що демонструє прагнення до розвитку в галузі інформаційних технологій та бажання набути нових навичок. Можу користуватися ПК на рівні фахівця: налаштовувати, перевстановлювати Windows, а також працювати з macOS. Маю базові знання в галузі веб-розробки, включно з HTML, CSS, JavaScript і Golang, що може бути цінним доповненням до професійного арсеналу в майбутньому. Готовий до навчання та розвитку в IT-сфері, що підкреслює амбіції та прагнення до кар'єрного зростання. Проявив здатність ефективно адаптуватися до різних сфер діяльності, що демонструє гнучкість та адаптивність до змін. Володію навичками роботи в умовах підвищеного навантаження і стресових ситуацій, розвиненими під час роботи в операторському колл-центрі. Маю досвід у сфері продажів, що включає в себе вміння ефективно вести переговори, переконувати клієнтів і досягати поставлених цілей. Уважний до деталей, що дозволяє забезпечувати високий рівень якості обслуговування і виконання поставлених завдань. Люблю займатися спортом, що свідчить про здоровий спосіб життя, високий рівень енергії та прагнення до самовдосконалення. Гра в баскетбол розвиває навички роботи в команді, координацію рухів і сприяє розвитку лідерських якостей.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: