Resume from April 21, 2024 PRO

Анастасія

Інструктор з йоги, 15 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
22 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інструктор з йоги

from 04.2024 to now (1 month)
Chi.studio, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Проведення групових та індивідуальних занять з хатха йоги.

Education

Київський торговельно економічний університет

Менеджмент та управління бізнесом
Higher, from 2018 to 2022 (4 years)

Knowledge and skills

Уміння швидко засвоювати нову інформацію Уміння працювати в режимі багатозадачності Управління командою Саморозвиток Здатність до навчання Привітність Доброзичливість Адаптивність Комунікабельність Лідерство Цілеспрямованість Уважність Стресостійкість Професіоналізм Чесність Уміння слухати Активна життєва позиція Висока працездатність Самостійність

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

З 5 років я займалась естрадними, бальними танцями у київських сучасних колективах. Акробатика, розтяжка, класика, сучасна хореографія були моїми найкращими друзями протягом 12 років. Далі декілька років занять у тренажерному залі в поєднанні із домашніми тренуваннями, проте потім я дізналась що маю 3 протрузії у поперековому відділі хребта.
Рішуче я вирішила що зможу впоратись сама, та подолаю цей біль. Так в моє життя увійшла йога та практика асан. Я займалась 3 роки, відвідувала ретрити та стала провідником на цвяхи і цього року отримала сертифікацію 1-2 рівнів інструкторстких курсів з АДХОйоги Юрія Сулика. Також пройшла 2 курси підвищення кваліфікації.
Це самий початок моєї інструкторської діяльності, та спинятись не планую і мрію поглиблювати особисту практику та викладати йогу для людей. Можу викладати стрейчінг.
Також планую навчальння з йоги для вагітних, та пілатесу.
Всі сертифікати зможу наділити в особисті повідомлення.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: