Resume from April 14, 2024 File

Павло

Системний адміністратор

Age:
44 years
City:
Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Павел
[open contact info](look above in the "contact info" section)
Попереднє місце роботи

2010 рік — 2024 рік

Приватне підприємство
Інженер програміст
Розробка сайтів та програмного забезпечення. Організація навантажувального тестування для перевірки відмовостійкості сайтів. Впровадження crm в роботу компанії та оптимізація бізнес-процесів. Робота з seo оптимізації сайтів, проведення рекламних компаній сайтів та сторінок у fb, twitter, робота з контекстною рекламою у google, аналіз даних у системі google analytics. Обслуговування локальних мереж, понад 1000 персональних комп'ютерів (Windows, Linux). Моніторинг мережного навантаження, забезпечення безпеки мережі. Прокладання та проектування локальних мереж з нуля. Монтаж згідно з нормативами СКС. Адміністрування мережевого обладнання (комутатори, маршрутизатори, контролери, точки доступу), монтаж та налаштування серверів, об'єднання офісів за допомогою vpn. Адміністрування серверів, організація серверних з нуля, адміністрування та хостинг сайтів на власних серверах, адміністрування серверів на базі Microsoft Windows server 2008-2019, адміністрування серверів на базі ос Linux , налаштування та адміністрування обладнання Microtik, налаштування та адміністрування систем відеоспостереження. спеціалізовані програми (IBM SPSS).
Навички
Windows XP, 7, 10, Server
MySQL, SQL, MS SQL
CSS, HTML, PHP
Адміністрування мереж
Системи відеонагляду
LAN, WAN
Mikrotik
Налаштування вебсерверів
Права категорії В, наявність власного авто
виключений з військового обліку

Освіта
Вища за кваліфікацією інженер-програміст

Про себе:
Високий рівень відповідальності. Комунікабельний. Відкритий до нового досвіду. Аналітичні здібності. Маю навички управління і керування декількома проектами одночасно.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: