Resume from April 18, 2024 File

Альона

Менеджер з закупівель

City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Олена Ковтун
[open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)

6+ років досвіду в ресторанному бізнесі,працюючи на позиціях: менеджер,офіціант,кухар.

Досвід:

24 лютого 2022 р
Організатор,координатор
Стала одним із організаторів волонтерського загону.Ми змогли за 6 годин зібрати базу із 17 закладів та забезпечити їжею,засобами гігієни та продуктами харчування більше 20 відділів захисників та медиків.

MilkBar:
Менеджер,офіціант
-робота з персоналом;в підпорядкуванні близько 55 осіб
-робота з гостями закладу офлайн та в телефонному режимі
-робота з підрядниками та постачальниками
-контроль складських приміщень
-допомога в підготовці до свят:Паска,8 березня,день закоханих,день народження закладу
-пошук постачальників
-замовлення пакувальної тари
-оформлення замовлень на торти та контроль їх видачі замовнику
-допомога в організації кейтерингу(різного формату)
-робота з конфліктними питаннями,які потребують секундного вирішення
-ведення гугл диску,контроль та сортування поточних завдань
-щоденні дрібні доручення
-проведення брифінгів та позитивне налаштування команди на робочий день(розбір та аналіз нагальних питань та ситуацій)
(Заклад обслуговує в день до 1000 відвідувачів)
Квітень 2018-Березень 2020 р

Їдальня при Національний центр “Український дім”:позиція кухар
Січень 2017-Вересень 2017
Їдальня при Укренерго:позиція кухар
Липень 2016-Січень 2017
Організація,координація та проведення дитячих талант-шоу Ірини Тарнавської
2015-2016 рр
Освіта:
Національний університет харчових технологій
Ступінь вищої освіти бакалавр,спеціальність “Харчові технології”,освітня програма “Харчові технології та інженерія”2017-2019рр
Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій
Освітньо-кваліфікаційний рівень молодший спеціаліст спеціальність виробництво харчової продукції професійна кваліфікація технік-технолог з технології харчування 2013-2017 рр.
Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 165 з поглибленим вивчення англійської мови 2004-2012 рр.

Додаткова інформація:
-“Школа управління персоналом Тані Петрухи”
-Українська: Рідна; Російська:Вільно;Англійська:початок вивчення.
-Хобі:Кулінарія,подорожі,волонтерство.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: