Resume from April 19, 2024

Скляр

Менеджер з продажу

Age:
22 years
City:
Kovel

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Продавець-консультант

from 01.2022 to 03.2023 (1 year 2 months)
Київстар, Харків (Телекомунікації, зв'язок)

Консультація клієнтів по асортименту магазину, по операторській частині та з технічних питань, чистота магазину, прийом та відправка товару, введення особистого плану продажів, знання касової зони та роботи к коштами, замовлення товару на точку, виконання плану магазину, перегляд актуальних цін та товар та оновлень в сфері техніки.
Досягнення: удосконалення навичок продажів, роботи з активними продажами та зменшення пасивних продажів, пропрацювання роботи з запереченнями, збільшений спектр знать техніки, аксесуарів та послуг, зміцнення стресостійкості.

Касир

from 10.2021 to 04.2024 (2 years 6 months)
Сокар Енерджі Україна, Харків (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Робота з клієнтами,продаж товару, робота з персоналом,робота з грошми,робота з кавовою машиною, виставлення товару,контроль дати прридатності товару,прийняття документів для авто з паливом та інших документацій,контроль чистоти залу та товарного вигляду продукції,активні продажі товару комппанії,накопичення гарної клієнтської бази за час роботи, активна робота з запереченнями,кар'єрний ріст від молодшого оператора до касира та частковазаміна обов'язків старшого касира торгового залу,виконання робочого плану(частіше всього перевиконання).

Адміністратор торгового залу

from 05.2019 to 08.2020 (1 year 3 months)
Посад, Харків (Роздрібна торгівля)

Робота з товаром, приймання товару,виставка товару в залі, перегляд актуальних цін на товар,робота з клієнтами по рекомендації товару,робота з персоналом,робота з комп'ютером.

Education

Харківсько Гуманітарно-педагогічна академія

Фізичного виховання та мистецтв, Харків
Unfinished higher, from 2019 to 2024 (5 years)

система заходів спрямованих на фізичний розвиток, функціональне удосконалення організму, навчання основним життєво важливим руховим навичкам та вмінням, зв'язаних знаннями для майбутньої успішної професійної діяльності.

Knowledge and skills

Адаптивність Активний продаж Комунікабельність Робота із запереченнями Прямий продаж Здатність до навчання Продаж побутової техніки та електроніки Користувач 1С Користувач Бітрікс24 Продаж B2B Гуртовий продаж Холодний продаж Непрямий продаж Винахідливість Робота в команді Робота з клієнтами Робота зі сканером Робота з принтером Користувач ПК Висока працездатність Швидкий набір тексту Керування транспортними засобами Управління персоналом Контроль термінів придатності Робота з касовим апаратом Робота з замовниками Компʼютерна грамотність Водійські права кат. B

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: