Resume from April 30, 2024 File

Вячеслав

Менеджер складської логістики

Age:
54 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kharkiv, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
Чистобородов Вячеслав Валентинович


Дата народження: 10.03.1970
Вік: 54 роки
Місце народження: м. Запоріжжя
Сімейний стан: одружений, донька 20 років
Адреса в Запоріжжі: вул. Хортицьке шосе 12, 182
Тимчасове проживання: м. Київ, Оболонь, вул. Олександра Архипенка 4б.
Телефони: [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта
1987-1992 Луганський педагогічний інститут ім. Т.Г. Шевченка, факультет фізичної культури, викладач фізичної культури
Додаткова освіта
2023 навчання із харчової безпеки «FSSC v 6 Certification Scheme of Food
2023 навчання з першої допомоги та спецпідготовки від FAST відповідно до стандартів American College of Surgeons ma European Resuscitation Council.
Safety Management Systems Internal Auditor Training Course (based on ISO 19011:2018 Standards)
Досвід роботи:
2023 – д.ч. Київська філія ПрАТ «Карлсберг Україна», менеджер складського господарства. Загальне забезпечення діяльності складського господарства (склад готової продукції і тари, склад допоміжних матеріалів, склад маркетингу та реклами). Організація та виконання навантажувально-розвантажувальних робіт, переміщення, складування й зберігання готової продукції, тари, сировини та матеріалів на складах компанії, а також на орендованих складах. Управління колективом з 60 штатних та до 30 аутсорсингових працівників. Контроль дотримання норм ОП, ТБ та ПБ під час переміщення вантажів та проведення вантажно-розвантажувальних операцій, виконання стандартів Товариства та вимог нормативних актів, ведення та надання звітності про виконані підрозділом роботи. Контроль за підтриманням у робочому стані навантажувально-розвантажувальної техніки (електронавантажувачі, електро- та гідравлічні візки) та складського обладнання (термопакувальник, рихтувальники кегів, обмотувальники палетів, доклевелери, шатлові стелажні системи). Організація робіт з ремонту піддонів на території заводу. Розробка документації стосовно персоналу складського господарства (посадові інструкції, інструкції на робочому місці, інструкції з ОП та ПБ, програми стажування нового персоналу). Забезпечення виконання вимог СУЯ та СУБХП, функціювання системи 5 S в складському господарстві Київської філії.
2020 – 2023 ПрАТ «Миргородський завод мінеральних вод», менеджер з логістики. Загальне забезпечення діяльності служби з логістики відповідно до законодавства України, політики та бюджету Товариства. Організація виконання робіт із забезпечення таро-комплектуючими матеріалами, піддонами, виробничими матеріалами. Забезпечення виконання робіт із складської логістики готової продукції, ТКМ, допоміжних матеріалів. Контроль за виконанням робіт із забезпечення автотранспортних і залізничних послуг, оренди складських приміщень. Контроль за забезпеченням та надходженням транспорту під вивіз готової продукції, а також таро-комплектувальних матеріалів. Координація своєчасного вивозу готової продукції з виробництва й території Товариства згідно з планами виробництва та відвантажень. Координація процесу експортних відвантажень (замовлення з/д вагонів, автотранспорту, співпраця з митницею). Координація процесу підтримання в робочому стані навантажувально-розвантажувальної техніки, контроль за забезпеченням своєчасного і якісного функціонування, технічного обслуговування та ремонту навантажувачів, докового обладнання й акумуляторного господарства. Контроль за дотриманням норм ОП, ТБ та ПБ під час переміщення вантажів та проведення вантажно-розвантажувальних операцій, виконання стандартів Товариства та вимог нормативних актів, ведення та надання звітності. Забезпечення виконання робіт із супроводу експортно-імпортних операцій. Управління персоналом служби логістики, разом з відділом персоналу керування процесом підготовки кадрового резерву. Розробка документації стосовно персоналу служби логістики (положення про службу, посадові інструкції, програми проходження випробувального терміну, висновки про проходження випробувального терміну, програми стажування на робочих місцях, програми навчання). Забезпечення виконання вимог СУЯ та СУБХП в службі логістики. Контроль функціювання системи 5 S в логістиці заводу.
2008-2020ПрАТ «Карлсберг Україна», складське господарство, старший майстер складського господарства. Відповідальний за безпечне проведення робіт із прийому, зберігання, відвантаження матеріалів, тари, готової продукції, обслуговування цеху розливу, ведення документації і звітування. Численність штатного складу – 95 осіб (підсобні робітники, водії навантажувачів, приймальники-здавальники, оператори, комірники, табельник, змінні майстри, старший комірник і майстер з ремонту) і аутсорсинговий персонал – у літній період до 20 осіб на зміну. Маю досвід організації робіт на орендованих складах.
Потужність складського господарства м. Запоріжжя:
- максимальне пікове зберігання: готова продукція – 6400 палет, тара – 30 000 палет, матеріали – 800 палет;
- максимальна пікова пропускна здатність на добу: відвантаження й прихід готової продукції – 5800 палет, прихід і подавання тари на виробництво – 2280 палет, матеріали – 200 палет.
Керую проектом з ремонту піддонів складського господарства. Домігся вартості ремонту на рівні 42,2 грн/піддон (запчастини + послуги).
Керую проектом обліку витрат тарно-пакувальних матеріалів складським господарством. Домігся показника питомих витрат за даною статтею на рівні 0, 02 грн/дал відвантаженої продукції.
Керівник упровадження проекту 5S у складському господарстві в м. Запоріжжя. Брав участь у впровадженні WMS у м. Запоріжжя. Брав безпосередню участь у впровадженні проекту навантаження й вивантаження автомобілей електровізками, що дозволило скоротити витрати на обслуговування завантажувальної техніки й подовжити термін експлуатації завантажувальних доків. Був внутрішнім аудитором систем менеджменту ISO на заводі. Був наставником у підготовці майбутніх менеджерів заводу з числа молодих робітників за програмою «Запусти Свій Розвиток». Проводив для них тренінг «Ефективна нарада» (2020 рік).
2007-2008 ВАТ ПБК «Славутич», складське господарство, майстер. Керував колективом із 40-50 осіб (комірник, приймальники, водії навантажувачів, вантажники).
2000-2007ВАТ ПБК «Славутич», цех розливу пива, оператор, бригадир зміни. Керував роботою бригади з 5 операторів лінії розливу в ПЕТ пляшку.
1999-2000 ВАТ ПБК «Славутич», склад готової продукції, вантажник.
1992-1999 Школа естетичного виховання й освіти №9 м. Запоріжжя, учитель фізичної культури. Протягом 4 років керував класним колективом учнів (8-11 класи) та їхніх батьків. Керував секціями баскетболу й атлетизму.
Навички роботи з комп’ютером, оргтехнікою, автомобілем
Користувач ПК з 2007 року: MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), спеціальна програма «Моноліт»: «Управління продажами», «Персонал», 1С, Quantum WMS-pro. Маю досвід проведення тендерів на платформі Ariba (проводив тендер та укладав угоду на купівлю підлогомийної машини). Маю досвід договірної роботи та документообігу у сервісі ВЧАСНО. Права водія категорії «А-В-C, стаж водіння 14 років».
Знання мов
Російська, українська – добре.
Захоплення й інтереси
Література, театр, здоровий спосіб життя (спортивні ігри, біг, «моржування»).

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: