Resume from April 22, 2024

Олександр

Водій на власному авто

Age:
29 years
City:
Chernivtsi

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

ЧНУ

Будівництво, архітектура
Higher, from 2014 to 2017 (3 years)

Knowledge and skills

Адаптивність Управління персоналом Управлінські навички Організація внутрішніх перевезень Самостійне прийняття рішень Комунікабельність Водійські права кат. B Водійські права кат. C Знання доріг міста Уважність Пунктуальність

Additional information

Досвідчений водій з більш ніж 11-річним стажем, спеціалізуюсь на пасажирських перевезеннях для готелів та бізнесів. Відомий своєю надійністю, пунктуальністю, комфортом та високим рівнем сервісу. Ефективно керую автомобілем Volkswagen passat b8 highline variant 2016 року чорного кольору в повній комплектації з чорним шкіряним салоном та панорамним дахом, забезпечуючи безпечний та зручний трансфер для моїх пасажирів. Маю високу орієнтацію на клієнта, відмінні комунікаційні навички та здатність працювати в умовах обмеженого часу. Готовий забезпечити перевезення на вищому рівні, відповідаючи на всі потреби та очікування клієнтів.

Gmail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: