Михайло
Керівник відділу
- Age:
- 45 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10638476
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Дата народження: 21 листопада 1978 року
Сімейний стан: одружений, є двоє дітей: син (15 років) і дочка (19 років)
Адреса: м. Київ
Тел. моб. [
E-mail: [
Досвід роботи:
1998 – по 2021 рік
ПІІ "МакДональдз Юкрейн ЛТД" Київ, МcDonalds.ua
2003-2008 – менеджер дільниці
2008- 2011 - другий помічник менеджера ресторана
2011- перший помічник менеджера ресторана
2018 – менеджер відділу ресторана
2021 р. закінчив роботу в компанії за згодою сторін.
З 2021 року працював менеджером з збуту (профнастіл, металочерепиця).
Компанія ТОВ «Міст-Азія»
Обов’язки:
- управління персоналом ресторану на зміні (розстановка та ротація працівників на станціях кухня/каса/зал), контроль за правильним виконанням процедур, безпекою продукції;
• підбір персоналу (проведення співбесід), навчання персоналу новим стандартам, розрахунок та обґрунтування необхідної кількості персоналу на річній та денній основі
• розвиток персоналу проводив навчання (ділився з підлеглими здобутим досвідом, знаннями та навичками)
- планування статей фінансового бюджету ресторану з метою забезпечення виконання встановлених перед підприємством цілей (аналіз, діагностика і коррегування дій по забезпеченню його виконання)
- планування роботи своїх підлеглих, розподіл завдань, контроль роботи ресторану, підвищення ефективності роботи ресторану; Забезпечення максимального виконання цілей, доведених керівництвом ресторану.
- Аналіз фінансового звіту про прибутки та збитки ресторану за обліковий період, допомогу у контролі витрат та усунення можливих проблем чи недоліків у роботі ресторану, що призводять до збільшення витрат
зменшення прибутку. Здійснення заходів щодо скорочення витрат нижче за бюджетний рівень.
- забезпечення належної кількості продукції, необхідної для підтримки повного задоволення відвідувачів. Контроль залишків продукції та виконання замовлення продукції, контроль процесу постачання, робота з постачаючим центром.
- проведення інвентаризації продукції і аналіз +/- .
- контроль документообігу (звіти, договори, рахунки, накладні). Контролював точність звітів, які були складені підлеглими.
Досягнення:
Ресторани, в яких працював займали лідируючі місця з товарообігу, прибутковості та виконання цільових показників.
Пройшов клас першого помічника менеджера ресторану.
Не маючи в штаті першого помічника директора ресторана, будучи на посаді другого помічника менеджера ресторану неодноразово успішно замінював його під час відпустки чи лікарняного і таке ін. Завжди у будь-якому колективі займав лідерські позиції, користувався повагою та довірою.
Успішно робив дозвільну документацію підприємства.
Освіта:
1997 – Київський кулінарний технікум,
Харчова промисловість. Маю водійські права категорія В стаж за кермом 19 років.
Тренінги з управління персоналом, охорони праці, організації роботи в ресторані, HACCP, клієнтоорієнтованість.
Особисті якості:
Цілеспрямований, легко навчаюсь, не боюся змін, командний гравець, націлений на результат.
Similar candidates
Керівник тендерного, комерційного відділу
65000 UAH, Kyiv
Начальник транспортного отдела
Kyiv
Начальник служби безпеки, охорони підприємства
Kyiv
IT Project Manager, IT-керівник підрозділів розробки, впровадження, підтримки, експлуатації
160000 UAH, Kyiv
Керівник відділу продажу
60000 UAH, Kyiv