Resume from April 24, 2024

Оксана

Таргетолог, 12 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
26 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lviv, Rivne, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Таргетолог

from 06.2022 to now (1 year 11 months)
Школа англійської мови, модульні будинки та меблі, баєр, салони краси, спорт, магазини одягу та ще 20 ніш, Львів (Роздрібна торгівля)

Knowledge and skills

Користувач ПК Уміння аналізувати Креативність Стратегічне мислення Цілеспрямованість на результат Ініціативність Комунікабельність Ведення соціальних мереж Налаштування таргетованої реклами Facebook Ads Manager

Additional information

Хочете запустити рекламу, щоб отримати хороші результати? Від мене дієва рекламна стратегія, звітність по результатах та ініціативність для їх покращення, а від вас довіра та підтримка моїх ідей 😉.
Маю 2 роки досвіду та співпраць із різними сферами по налаштуванні реклами. Володію знаннями про продажі та вміннями складати результативні воронки. Завжди працюю із стратегією та аналітикою - це запорука вдалого результату, завдяки чому моя реклама приносить класні результати - і це доказують відгуки про співпрацю від моїх клієнтів

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: