Resume from May 9, 2024

Юлія

Торговий представник з авто, 35 000 UAH

Employment:
Full-time.
City of residence:
Zdolbuniv
Ready to work:
Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник відділу ресторану

from 07.2004 to 05.2023 (18 years 10 months)
МакДональдз Юкрейн ЛТД, ПІІ, Київ, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Останні 5 років керівник відділів з продажу, персоналу, прибутку. Великий досвід в управлінні персоналом до 100 чоловік. Чудові комунікаційні навички, стресостійкість, лідерство, наполегливість, зосередженість на досягненні результату, мотивація команди, вміння вести переговори, заключати договора про співпрацю, контроль працівників про охороні праці і пожежній безпеці, проведення тренінгів по новим продуктам чи інструкціями, складання розкладу для персоналу, контроль за виконання політик і правил компанії, аналіз та збільшення продажів,бізнес планування на рік, та ведення і підбиття підсумків роботи ресторану згідно бізнес-плану,співпраця з поставщиками, контроль критичних точок продукції, контроль якості та співпраця з відділами якості і безпеки продукції, контроль за обладнанням ресторану та співпраця з фірмами по ремонту, деякі види адміністративної роботи по персоналу. Є досвід відкриття нового ресторану з нуля і запуск всіх процесів по персоналу, їх набір, навчання, ведення всієї адміндокументації, розвиток і навчання, керування підлеглими та співпраця з компаніями, відділами офісу по успішному запуску і відкриттю в необхідні терміни. Делегування, керування, контроль, мотивація, аналіз результатів, підсумки, та цілі для покращення.
Водійське посвідчення категорії В, досвід водіння 9 років.

Education

Національний університет фізичної культури та виховання

Олімпійський та професійний спорт,, Київ
Higher, from 2003 to 2008 (5 years)

Спеціаліст та магістр

Additional education and certificates

Менеджмент і управління персоналу

2012, 4 дні курс і постійна практика

Knowledge and skills

Дисциплінованість Комунікабельність Лідерство Робота в команді Надійність Менторство Outlook Express Робота з постачальниками Ведення договірної роботи Набір персоналу Розвиток персоналу різних посад Оформлення документації Перевірка роботи відділів

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: