Resume from April 24, 2024 File

Сергій

Керівник виробництва з копчення м'ясної продукції

Age:
60 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Керівник виробництва з копчення м'ясної продукції
Лучков Сергій Вікторович

Освіта:
Вища
Учбовий заклад:
Спеціальність:
Київський державний економічний університет
Економіст

ДОСВІД РОБОТИ:

08. 2020 – по нині

01.2018 – 06.2020

Директор
ТОВ «Мазай Експерт» м. Київ
Керівник проекту реконструкції птахофабрики «Білі крила»
смт. Вендичани, Вінницька обл.
(виробництво м'яса індички)

Консультант, компанія «Кролікофф»
(Виробництво кролятини)

03.2014 – 06.2015
Генеральний директор

Аграрный холдінг "Авангард", м. Харків
Птахофабрика «Богодухівська», птахофабрика «Зоря».
(Виробництво столового яйця)
02.2012 – 03.2014
Директор птахофабрики

АР Крим, Птахофабрика «Надія», ТОВ «Нижнєгірський інкубатор», (виробництво м'яса бройлерів)

04.2005 – 02.2012

Директор птахофабрики

смт. Літин Вінницька обл., ТОВ «Літинська птахофабрика»
(виробництво м'яса бройлерів)

05.1994 – 11.2004
Заступник директора

М'ясопереробне підприємство "Хутровик" смт. Узін Київська обл., ТОВ "Геос" м. Київ
(виробництво ковбас та м'ясних делікатесів)

Ключові навички:

• Обширні знання технологій виробництва.
• Відмінна орієнтація у виробництві м'яса
• Багаторічний досвід управління виробництвом.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: