Resume from April 25, 2024 PRO

Каріна

Бухгалтер, 18 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
22 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бухгалтер

from 09.2019 to 04.2024 (4 years 7 months)
ДУІТЗ (Державні організації)

Education

ДУІТЗ

Економіка, Одеса
Higher, from 2018 to 2024 (6 years)

Knowledge and skills

Зосередженість 1С:Бухгалтерія BAS Бухгалтерія Бухгалтерський облік (роздріб) Ведення первинної бухгалтерської документації Бухгалтерський облік (гурт) MS Excel

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

На даний момент я працюю в ДУІТЗ у відділі бухгалтерського обліку та звітності. Маю 4,6 років стажу на посаді бухгалтера. В мої обов'язки входить: Ведення первинної документації, тобто внесення актів та накладних в програму по рахункам установленим для державного сектору.Проведення інвентаризації взаєморозрахунків з постачальниками раз на рік. Ну і виконання доручень головного бухгалтера( формування різних таблиць, звітів і т.д.) Також в мої обов'язки входить Ведення обліку МШП, НМА та ОЗ, що включає в себе оприбуткування, переміщення, списання,списання паливо-мастильних, проведення інвентаризації робота з МВО. Також займаюсь відрядженнями, тобто складання звіту, проведення та подання в банк на оплату. З програмою "1С" ознайомлена, але наразі працюю в "Базіс" так як для державного сектору в 2017 році був наказ про заборону 1с. Ознайомлена із законодавчою базою.
Позитивні сторони:
Цілеспрямованість,
Швидко навчаюсь,
Комунікабельна,
Аналітичне мислення,
Уважність
Хоббі: шашки, прогулянки на велосипеді, судоку.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: